reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja na konsoli to głównie boks uprawiałam ale meczyk tenisa też mi sie udało rozegrać. Matę do tańczenia kupiłam w zeszłym roku chrześniaczce na gwiazdkę - fajna sprawa.

reklama
Ogladalam ostatnio na Tvn style "Gadzety kobiety" i tam pokazywali i sprawdzali sprzety przy ktorych kobieta moze sie super bawic.....najlepiej wypadla konsola wii fit.....pokazywali rowniez wlasnie zabawe z ta gitara o ktorej pisze Dominika,kregle,kurcze trzeba miec powera zeby tak machac reka hehe ale rzeczywiscie fajna sprawa.

Ivaz kubeczek super....ja jeszcze takiego nie widzialam a tu napewno sa ...... musze poszukac

ewelcia fajnie dziecko nauczyc pić z normalnego kubka, mojej znajomej synek ma 4 latka i wszystkie zęby dziurawe i czarne, strasznie to wygląda, ale on cały czas chodzi z butlą a w butli słodka herbata i takie sa skutki.

Ja mam ten niekapek z TT ale Ada jakoś nim zainteresowana nie jest, watpię też by kazdym innym się interesowała. Nie chcę też jej do niczego zmuszać, wszystko przyjdzie samo. Zresztą w żłobku dzici nie piją herbaty z butelki tylko własnie z kubeczka, ala ja nie widziałam jak Adzie idzie z tym.

eve moj Szym tez nie zabardzo lubi pic z niekapka i tez mam TT,wiec teraz tak pomyslalam ze jak bedzie mial sie nauczyc pic to sie nauczy ze szklanki i z jakiegos innego kubka i nie bedzie potrzebny ten co Ivaz pokazala:cool2:

a ja dziś popędziłam po niekapek Lovi i wzięłam ten większy 250ml i dopiero w domu zobaczyłam ze ma ustnik 12+ :wściekła/y: jutro znów pojadę po sam ustnik 6+ :eek:
poza tym obkupiłam się w międzynarodowym, różne rzeczy, wszystko po 2zł, dla małego też coś wzięłam, piorą się właśnie, a co nie będzie pasowało to spróbuję opchnąć :tak:

Isku to udane łowy :tak:
A my mamy ten niekapek lovi mały i duzy razem w zestawie to było :tak:ale na razie kiepsko u nas z piciem,daje małej pic łyżeczką zwłaszcza przy chrupkach kukurydzianych bo trochę ją zaklejają :-D

reklama
a to moje dzisiejsze zakupki w tesco, zaczeła się wyprzedaż ubranek Cherokee
ogrodniczki i body 34zł
komplet:spodnie bluzeczka i kamizelka 23zł
sweterak 24zł
bluzeczki po 8zł
Kupiłam juz trochę w większych rozmiarach bo na 9-12 mam sporo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry