reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja na konsoli to głównie boks uprawiałam ale meczyk tenisa też mi sie udało rozegrać. Matę do tańczenia kupiłam w zeszłym roku chrześniaczce na gwiazdkę - fajna sprawa.

reklama
Ogladalam ostatnio na Tvn style "Gadzety kobiety" i tam pokazywali i sprawdzali sprzety przy ktorych kobieta moze sie super bawic.....najlepiej wypadla konsola wii fit.....pokazywali rowniez wlasnie zabawe z ta gitara o ktorej pisze Dominika,kregle,kurcze trzeba miec powera zeby tak machac reka hehe ale rzeczywiscie fajna sprawa.

Ivaz kubeczek super....ja jeszcze takiego nie widzialam a tu napewno sa ...... musze poszukac

ewelcia fajnie dziecko nauczyc pić z normalnego kubka, mojej znajomej synek ma 4 latka i wszystkie zęby dziurawe i czarne, strasznie to wygląda, ale on cały czas chodzi z butlą a w butli słodka herbata i takie sa skutki.

Ja mam ten niekapek z TT ale Ada jakoś nim zainteresowana nie jest, watpię też by kazdym innym się interesowała. Nie chcę też jej do niczego zmuszać, wszystko przyjdzie samo. Zresztą w żłobku dzici nie piją herbaty z butelki tylko własnie z kubeczka, ala ja nie widziałam jak Adzie idzie z tym.

eve moj Szym tez nie zabardzo lubi pic z niekapka i tez mam TT,wiec teraz tak pomyslalam ze jak bedzie mial sie nauczyc pic to sie nauczy ze szklanki i z jakiegos innego kubka i nie bedzie potrzebny ten co Ivaz pokazala:cool2:

a ja dziś popędziłam po niekapek Lovi i wzięłam ten większy 250ml i dopiero w domu zobaczyłam ze ma ustnik 12+ :wściekła/y: jutro znów pojadę po sam ustnik 6+ :eek:
poza tym obkupiłam się w międzynarodowym, różne rzeczy, wszystko po 2zł, dla małego też coś wzięłam, piorą się właśnie, a co nie będzie pasowało to spróbuję opchnąć :tak:

Isku to udane łowy :tak:
A my mamy ten niekapek lovi mały i duzy razem w zestawie to było :tak:ale na razie kiepsko u nas z piciem,daje małej pic łyżeczką zwłaszcza przy chrupkach kukurydzianych bo trochę ją zaklejają :-D

reklama
a to moje dzisiejsze zakupki w tesco, zaczeła się wyprzedaż ubranek Cherokee
ogrodniczki i body 34zł
komplet:spodnie bluzeczka i kamizelka 23zł
sweterak 24zł
bluzeczki po 8zł
Kupiłam juz trochę w większych rozmiarach bo na 9-12 mam sporo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry