reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Sprzedałam na allegro leżaczek za 120 zł.Aukcja była do niedzieli ale kupujący poprosił żeby dodać mu opcje "kup teraz".Mam jedną ofertę na karuzelkę i 8 obserwujących fotelik.Fajnie.:-)

Iwona ja sprzedalam karuzele i wszoku bylam bo za cene , za ktora kupilam ja 4 lata temu..... a lezaczek poszedl szybko, ale szkoda mi troche jego bylo bo super byl....no ale nic wiecej nie planujemy dzieci..tzn...ja

To udało ci się z karuzelą. Mi też szkoda było leżaczka bo był fajny i jak nowy,może ze 4-5 razy Marysia w nim leżała na chwilę, ale ja nie planuje więcaj dzieci ,moja siostra chce dzidzie ale nie wiadomo kiedy będzie miała wiec bez sensu żeby stał i czekał.

dziewczyny ma któras z Was cos takiego...a moze konsole wii fit ? ciekawa jestem jak to zdaje egzamin w rzeczywistosci....

IQ Publishing sp. j., gry i akcesoria do konsol i komputerów PC

wlasny prywatny trener...noi taniej niz areobik....

Myfa ja coś podobnego kupiłam chrzestnicy w tamtym roku na gwiazdkę tylko to się nazywałao mata do tanczenia, wg mnie super sprawa, nawet mój szwagier a tata dziewczynki tańczył, fajna zabawa
Konsole wii zaś mam mój syn, ale fita on nie potrzebuję, mamy wii play, tam jest tenis, kręglę, boks, i inne nie pamiętam co tam jeszczcze było, no można się nieżle zmachać, ja kiedys aż zakwasów dostałam, tak namiętnie grałam w tenisa. :-D:-D

kurcze ja chyba zaczne zbierac na konsole wii fajna sprawa w zimowe wieczory dla naszej rodzinki....przynajmniej aktywnie spedzony czas....

reklama
no.. przy wifi można się nieźle namęczyć... mojej siostry ciotecznej syn dostał na komunię i spędziliśmy przy tym parę wieczorów, tak jak ivaz - kręgle, tenis, golf:-)
a własnie taka mate do tańczenia też kupiliśmy kiedyś na prezent:tak:

a ostatnio byliśmy u znajomych to jeden kolega przyniósł do nich taką gitarę podłączoną do komputera dla PS3 . dotykowy panel - trzeba naciskać odpowiednie klawisze + "szarpać struny" tak jak leci ścieżka na komuterze - no świetna sprawa!
podobno można nawet do 1 piosenki podłączyć 2 gitary, perkusję oraz wokal i 4-osobowa rodzina może sobie stworzyć własny band:-D:-D:-D
wygląda to mniej więcej tak:

Guitar Hero World Tour PS3 i PC !! GW FV (804076361) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry