reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Sprzedałam na allegro leżaczek za 120 zł.Aukcja była do niedzieli ale kupujący poprosił żeby dodać mu opcje "kup teraz".Mam jedną ofertę na karuzelkę i 8 obserwujących fotelik.Fajnie.:-)

Iwona ja sprzedalam karuzele i wszoku bylam bo za cene , za ktora kupilam ja 4 lata temu..... a lezaczek poszedl szybko, ale szkoda mi troche jego bylo bo super byl....no ale nic wiecej nie planujemy dzieci..tzn...ja

To udało ci się z karuzelą. Mi też szkoda było leżaczka bo był fajny i jak nowy,może ze 4-5 razy Marysia w nim leżała na chwilę, ale ja nie planuje więcaj dzieci ,moja siostra chce dzidzie ale nie wiadomo kiedy będzie miała wiec bez sensu żeby stał i czekał.

dziewczyny ma któras z Was cos takiego...a moze konsole wii fit ? ciekawa jestem jak to zdaje egzamin w rzeczywistosci....

IQ Publishing sp. j., gry i akcesoria do konsol i komputerów PC

wlasny prywatny trener...noi taniej niz areobik....

Myfa ja coś podobnego kupiłam chrzestnicy w tamtym roku na gwiazdkę tylko to się nazywałao mata do tanczenia, wg mnie super sprawa, nawet mój szwagier a tata dziewczynki tańczył, fajna zabawa
Konsole wii zaś mam mój syn, ale fita on nie potrzebuję, mamy wii play, tam jest tenis, kręglę, boks, i inne nie pamiętam co tam jeszczcze było, no można się nieżle zmachać, ja kiedys aż zakwasów dostałam, tak namiętnie grałam w tenisa. :-D:-D

kurcze ja chyba zaczne zbierac na konsole wii fajna sprawa w zimowe wieczory dla naszej rodzinki....przynajmniej aktywnie spedzony czas....

reklama
no.. przy wifi można się nieźle namęczyć... mojej siostry ciotecznej syn dostał na komunię i spędziliśmy przy tym parę wieczorów, tak jak ivaz - kręgle, tenis, golf:-)
a własnie taka mate do tańczenia też kupiliśmy kiedyś na prezent:tak:

a ostatnio byliśmy u znajomych to jeden kolega przyniósł do nich taką gitarę podłączoną do komputera dla PS3 . dotykowy panel - trzeba naciskać odpowiednie klawisze + "szarpać struny" tak jak leci ścieżka na komuterze - no świetna sprawa!
podobno można nawet do 1 piosenki podłączyć 2 gitary, perkusję oraz wokal i 4-osobowa rodzina może sobie stworzyć własny band:-D:-D:-D
wygląda to mniej więcej tak:

Guitar Hero World Tour PS3 i PC !! GW FV (804076361) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry