reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
dziewczyny a co sądzicie o tym pchaczu/jeździku FISHER PRICE CHODZIK JEZDZIK PCHACZ Z PIŁECZKAMI (826590170) - Aukcje internetowe Allegro
w sumie taki tylko pchacz jest na krótko, bo jak dziecko nauczy sie juz chodzic samodzielnie to nie bedzie chciało juz prowadzać pchacza, a z tego pchacza (z linka) mozna zrobić jeździk i na dłużej posłuży.
Pamiętam mój Oskar wstał na nogi jak skończył 8 m-cy a w 11 już chodził, na roczek śmigał juz biegiem i nic juz po takim pchaczu, a na jeździku jeździł ok. 3 lat.
Co myślicie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Isku-niezle:-D
Ivaz-ja nieraz juz hulalam na nocnych wyprzedazach ale w poszukiwaniu...ciuchow dla siebie:-DJezdzik fajny:tak:
Kaczuszka-wyslane.

W lumpku kupilam dzis Julitce tylko 2 spodniczki a tak to kilka rzeczy na handelek.Mam aktualnie wystawionych 41 aukcji a jeszcze 7 chce dzis wystawic (z tego lumpka m.in.).Musze zrobic sobie krotka przerwe na BB bo w chalupie bajzel,mam dzis korki i jeszcze pod wieczor przychodzi przyjaciolka sie pozwierzac.Normalnie bym odmowila wizyte bo nie mam czasu ale wiem ze ma problemy wiec...A czasu dla siebie brak:/

No i najwazniejsze:

DOSZEDL PCHACZ!!!jEST SWIETNY:tak:Chyba jedna wuystawie pozytywa sprzedawcy,ale zaznacze ze dluga wysylka jak na kuriera za 38 zeta!

Magdalenka ale zakup :-)
modroklejka chusteczki rewelacyjnie tanio:tak:
Sara27 fakt 38zł i czekanie prawie tydzień to przesada a jak Juli na pchacz???
Ivaz ja już dawno pisałam że jak dla mnie jeździk lepszy niż pchacz na dłużej na pewno
Iwona oby wszystko się sprzedało za dobre pieniądze:tak:

Sara jak Juli zareagowala na pchacza???a swoja droga to strasznie dlugo szedl:eek:.
Magdalenka super ze tak tanio nakupilas ubranek!!!
Mi kolezanka ostatnio kupila 3 bluzy dla Szympona i jeden taki pulowerek,jak bede miala chwile to strzele fotki.
2 bluzy nowe z metkami;-) placila 2e za sztuke:-) a za pulowerek 50centow:-)

reklama
iwaz-wiem że ludzie boją się kupować używane foteliki ale od wczoram mam 3 obserwujących a cenę dałam od 180zł, zobaczymy może się sprzeda.Do fotelika dodałam super śpiworek i zawieszaną zabawkę.

Do góry