reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modro,kupowalam od sprzedawcy galaxy-net,bardzo duzo mu tych pchaczy schodzi i ma 100% dobre komentarze chociaz widac ze sprzedaje krotko.Niepokoi mnie ze wszyscy kupujacy pisza ze przesylka ekspresowa,a pchacza nadal nie ma.Wyslalam mu maila,ciekawe co odpisze.

Aha,to chyba moj jedyny dzis post na BB (oczywiscie w ulubiinym watku:)))) bo musze wiac z kompa.

reklama
ivaz - ja też mam tego pchacza co Ewelcia i mały jeszcze nie chodzi ale uwielbia ten panel grająco-świecący do zabawy:tak:

mordo - fajowe drewniane pchacze!! pierwszy raz widzę!

Ostatnia edycja:
cholerka przeszedł mi koło noska ten pchacz V-tech, ale teraz doczytałam ze był nie kompletny bo nie miał słuchaweczki, wieć może i dobrze. Znalazłam za 99zł w stanie idealnym dziewczyny warto, jak myslicie?

Sara jeszcze nie ma :szok:? trochę długo jak na przesyłkę kurierską. Ja jak zamawiałam na przykład krzesełko we wtorek rano i płaciłam przy odbiorze to w środę o 12 krzesełko było u mnie, a jechało przez pół Polski :-D. Mam nadzieję że jutro dojdzie do Ciebie ten pchacz :tak:. W końcu jak się płaci za przysyłkę kurierską to ma się nadzieję że dojdzie w ciągu 2,3 dni, jakby się chciało czekać tydzień to by się wybrało zwykłą przesyłkę... .

reklama
Ivaz ja tez mam bez sluchawki :-);-)
Ja to zrobilam interes zycia z tym pchaczem nie wiem czy pamietacie ale kupilam go w lumpku za 3euro to jest jakies 12zeta:-D:-D:-D nowy tutaj kosztuje 35euro......czyli taniej niz w Polsce:cool2:
Wogole zauwazylam ze tutaj nie ktore zabawki sa tansze:rofl2:

Do góry