reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Do nas pchacz nie przyszedl i normalnie mi to zrabalo humor.:eek::-D
Jezeli kupilam go w niedziele i juz na poniedzialek byl u sprzedawcy przelew-wywsokosci az 38 zl bo to kurier,to kiedy nalezy sie negatyw albo neutral?Dzis jest sroda.
Saro, kupiłaś w niedzielę, w poniedziałek poszedł przelew. Sprzedawca zauważył go załóżmy w poniedziałek na wieczór, albo nawet wtorek rano, wysłał we wtorek albo i w środę, więc jutro powinien być.
A jakim kurierem wysłał? mi się raz zdarzyło, że mnie nie było w mieszkaniu kurier był i żadnego awizo nie zostawił, miał mój numer i nie zadzwonił. Ja dopiero zaczęłam szukać mojej paczki. Sprzedający podał mi numer paczki dzwoniłam do sieci kurierskiej (nie pamięam już jakiej) oni mi namierzyli paczkę, powiedzieli, że jest na magazynie była awizowana i czeka. A ja gały ...:szok::szok:i dopiero sama się musiałam pofatygować na magazyn i ją odebrać więc trwało to wszystko ponad tydzień, i wina nie była po stronie sprzedającego bo ten wysłał od razu a po stronie kuriera, więc może wstrzymaj się jeszcze z tym negatywem.

Macie racje,maz mowi ze mi odbilo na punkcie tego pchacza:sorry::-DDzis wrocil z poczty bo bylo jakies awizo i juz w wejsciu go napadlam pytajac o pchacza a to bylo pismo urzedowe:-D
Pewnie do weekendu dojdzie."przesylka kurierska" ale nie wiem jaka firma.Chociaz powiem wam,ze ja jako sprzedajaca wysylam przesylke od razu tego samego dnia jak dojdzie przelew,najpozniej nasteopnego.Tyle ze ja mam kilka przyselek na tydzien do wysylki a nie jak ten sprzedawca 40 pchaczy:-D
By the way-sprzedalam przedwczoraj swoja sukienke,dzis kupiono kurtke moja i trwa licytacja mojej spodnicy,takze wymiana garderoby sie kreci:tak:

Witajcie!
a ja planuję kupić pchacz z FP
FISHER PRICE WESOLY CHODZIK PCHACZ PIANINKO+GRATIS (810085378) - Aukcje internetowe Allegro

co o nim myślicie? Wogóle to się zastanawiam nad jeździdełkiem, czy nie lepiej zamiast tego kupić? Czy kupić obydwie rzeczy? Jak myślicie?

vtech są świetne ale nie polskie :(

Jakie macie plany, co kupujecie na prezenty gwiazdkowe?

Ktoś pytał o fontannę. Jest świetna! Happy Ball niedroga ale bardzo głośna, w prezencie dostalismy playskool i ta jest rewelacyjna tylko tak jakby za mało kulek ma :)

Mialam juz to kiedys napisac ale zapomnialam wiec napisze teraz.
Wedlug mnie lepsze pchacze sa te ktore nie maja tylnych kulek za barzo wysunietych do tylu jesli pchacz nie ma skretnych kolek.
Chodzi mi np.o tego pchacza co Midnight pokazala.
Widze po moim Szymku ze jak by mial podobnego pchacza to by mu bylo ciezko,bo on jak skreca nim to nie stoi na wprost pchacza tylko jedna noge wysuwa tak jakby poza niego
Mam nadzieje ze wiecie o co chodzi/.

Chyba ze sie mysle ale napisalam to co ja zauwazylam jak Szym pcha

Modroklejka te co pokazalas sa super!!!!

reklama
Mialam juz to kiedys napisac ale zapomnialam wiec napisze teraz.
Wedlug mnie lepsze pchacze sa te ktore nie maja tylnych kulek za barzo wysunietych do tylu jesli pchacz nie ma skretnych kolek.
Chodzi mi np.o tego pchacza co Midnight pokazala.
Widze po moim Szymku ze jak by mial podobnego pchacza to by mu bylo ciezko,bo on jak skreca nim to nie stoi na wprost pchacza tylko jedna noge wysuwa tak jakby poza niego
Mam nadzieje ze wiecie o co chodzi/.

Chyba ze sie mysle ale napisalam to co ja zauwazylam jak Szym pcha

Modroklejka te co pokazalas sa super!!!!
Ewelcia ale ogólnie to zadowolenie jesteście z tego pchacza, bo znalazałm taki uzywany za 43 zł i sie zastanawiam???

Do góry