reklama
magda19lenka
MTM
Saro, kupiłaś w niedzielę, w poniedziałek poszedł przelew. Sprzedawca zauważył go załóżmy w poniedziałek na wieczór, albo nawet wtorek rano, wysłał we wtorek albo i w środę, więc jutro powinien być.Do nas pchacz nie przyszedl i normalnie mi to zrabalo humor.
Jezeli kupilam go w niedziele i juz na poniedzialek byl u sprzedawcy przelew-wywsokosci az 38 zl bo to kurier,to kiedy nalezy sie negatyw albo neutral?Dzis jest sroda.
A jakim kurierem wysłał? mi się raz zdarzyło, że mnie nie było w mieszkaniu kurier był i żadnego awizo nie zostawił, miał mój numer i nie zadzwonił. Ja dopiero zaczęłam szukać mojej paczki. Sprzedający podał mi numer paczki dzwoniłam do sieci kurierskiej (nie pamięam już jakiej) oni mi namierzyli paczkę, powiedzieli, że jest na magazynie była awizowana i czeka. A ja gały ...i dopiero sama się musiałam pofatygować na magazyn i ją odebrać więc trwało to wszystko ponad tydzień, i wina nie była po stronie sprzedającego bo ten wysłał od razu a po stronie kuriera, więc może wstrzymaj się jeszcze z tym negatywem.
S
Sara27
Gość
Macie racje,maz mowi ze mi odbilo na punkcie tego pchaczaDzis wrocil z poczty bo bylo jakies awizo i juz w wejsciu go napadlam pytajac o pchacza a to bylo pismo urzedowe
Pewnie do weekendu dojdzie."przesylka kurierska" ale nie wiem jaka firma.Chociaz powiem wam,ze ja jako sprzedajaca wysylam przesylke od razu tego samego dnia jak dojdzie przelew,najpozniej nasteopnego.Tyle ze ja mam kilka przyselek na tydzien do wysylki a nie jak ten sprzedawca 40 pchaczy
By the way-sprzedalam przedwczoraj swoja sukienke,dzis kupiono kurtke moja i trwa licytacja mojej spodnicy,takze wymiana garderoby sie kreci
Pewnie do weekendu dojdzie."przesylka kurierska" ale nie wiem jaka firma.Chociaz powiem wam,ze ja jako sprzedajaca wysylam przesylke od razu tego samego dnia jak dojdzie przelew,najpozniej nasteopnego.Tyle ze ja mam kilka przyselek na tydzien do wysylki a nie jak ten sprzedawca 40 pchaczy
By the way-sprzedalam przedwczoraj swoja sukienke,dzis kupiono kurtke moja i trwa licytacja mojej spodnicy,takze wymiana garderoby sie kreci
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Czy ktoś coś kupował u tego sprzedawcy,mam parę rzeczy na oku i się zastanawiam
http://allegro.pl/item810681105_maja_grajacy_sliniak_renifer_swieta_mikolaj.html
http://allegro.pl/item810681105_maja_grajacy_sliniak_renifer_swieta_mikolaj.html
magda19lenka
MTM
Ja nie kupowałam, ale facet ma dobre komentarze więc nad czym się tu zastanawiać ;-)
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
No właśnie teraz patrzałam na jego komentarza i są oki wiec zamawiam :-)
Witajcie!
a ja planuję kupić pchacz z FP
FISHER PRICE WESOLY CHODZIK PCHACZ PIANINKO+GRATIS (810085378) - Aukcje internetowe Allegro
co o nim myślicie? Wogóle to się zastanawiam nad jeździdełkiem, czy nie lepiej zamiast tego kupić? Czy kupić obydwie rzeczy? Jak myślicie?
vtech są świetne ale nie polskie
Jakie macie plany, co kupujecie na prezenty gwiazdkowe?
Ktoś pytał o fontannę. Jest świetna! Happy Ball niedroga ale bardzo głośna, w prezencie dostalismy playskool i ta jest rewelacyjna tylko tak jakby za mało kulek ma
a ja planuję kupić pchacz z FP
FISHER PRICE WESOLY CHODZIK PCHACZ PIANINKO+GRATIS (810085378) - Aukcje internetowe Allegro
co o nim myślicie? Wogóle to się zastanawiam nad jeździdełkiem, czy nie lepiej zamiast tego kupić? Czy kupić obydwie rzeczy? Jak myślicie?
vtech są świetne ale nie polskie
Jakie macie plany, co kupujecie na prezenty gwiazdkowe?
Ktoś pytał o fontannę. Jest świetna! Happy Ball niedroga ale bardzo głośna, w prezencie dostalismy playskool i ta jest rewelacyjna tylko tak jakby za mało kulek ma
Mialam juz to kiedys napisac ale zapomnialam wiec napisze teraz.
Wedlug mnie lepsze pchacze sa te ktore nie maja tylnych kulek za barzo wysunietych do tylu jesli pchacz nie ma skretnych kolek.
Chodzi mi np.o tego pchacza co Midnight pokazala.
Widze po moim Szymku ze jak by mial podobnego pchacza to by mu bylo ciezko,bo on jak skreca nim to nie stoi na wprost pchacza tylko jedna noge wysuwa tak jakby poza niego
Mam nadzieje ze wiecie o co chodzi/.
Chyba ze sie mysle ale napisalam to co ja zauwazylam jak Szym pcha
Modroklejka te co pokazalas sa super!!!!
Wedlug mnie lepsze pchacze sa te ktore nie maja tylnych kulek za barzo wysunietych do tylu jesli pchacz nie ma skretnych kolek.
Widze po moim Szymku ze jak by mial podobnego pchacza to by mu bylo ciezko,bo on jak skreca nim to nie stoi na wprost pchacza tylko jedna noge wysuwa tak jakby poza niego
reklama
I
ivaz
Gość
Ewelcia ale ogólnie to zadowolenie jesteście z tego pchacza, bo znalazałm taki uzywany za 43 zł i sie zastanawiam???Mialam juz to kiedys napisac ale zapomnialam wiec napisze teraz.