reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
U nas też body plus pajacyk i skarpetki no i kołderka. Latem było lepiej bo sam pajacyk i albo śpiworek albo kocyk, a teraz już śpiworka nie daję bo mały wstaje i nie chcę żeby sobie krzywdę zrobił jak by źle upadł

Kupiłam dresik na allegro GAP ! BOMBOWY ! jak nowy ! BAWEŁNA ! 86 (796854591) - Aukcje internetowe Allegro na zdjęciach wygląda super,jest napisane że jest z bawełny i wygląda jak nowy.Doszedł ten dres i jest tak zniszczony ,napiś gap ponadrywany,plama na ściągaczu,nie bawełniany tylko z polaru,okropnie zniszczony.Jestem taka zła,a sprzedająca odpisała mi że według niej to jest super stan i że jak jej wystawie negatywa to ona mi też,tylko ciekawe za co?Pierwszy raz spotkałam sie z takim sprzedającym.:wściekła/y:

Kupiłam dresik na allegro GAP ! BOMBOWY ! jak nowy ! BAWEŁNA ! 86 (796854591) - Aukcje internetowe Allegro na zdjęciach wygląda super,jest napisane że jest z bawełny i wygląda jak nowy.Doszedł ten dres i jest tak zniszczony ,napiś gap ponadrywany,plama na ściągaczu,nie bawełniany tylko z polaru,okropnie zniszczony.Jestem taka zła,a sprzedająca odpisała mi że według niej to jest super stan i że jak jej wystawie negatywa to ona mi też,tylko ciekawe za co?Pierwszy raz spotkałam sie z takim sprzedającym.:wściekła/y:

straszne chamstwo. Iwona zawsze możesz oddać coś co kupiłaś przez net, zgodnie z prawem konsumenta. Kwota, którą zapłaciłaś nie jest mała jak na to, aby wyrzucić w błoto. a co laska TObie odpisała jak napisałaś, ze to nie bawełna? moze tym się podeprzyj ?

Iwona niestety ludzie nie zawsze są uczciwi, ja też się, kiedyś naciełam
Co do spania to Zocha śpi w pajacyku lub w pizamce, chociaż ostatnio zaprzestałam jej wkładać piżamkki bo się rozbiera przez sen tzn ściąga dół od piżamy tak się wierci. Przykrywam ja polarowym kocykiem, ale przeważnie spi nie przykryta bo się rozkopuje, musiałabym całą noc nad nia stać i okrywać.

a jeszcze jedno pytanie mam w temacie spania

sporo mam kupiło materace gryka-kokos...przekładałyscie juz na strone gryczana? bo nas cały czas na kokosowej spi...my swoj materac przekładamy raz na miesiac-ze wzgledów higieniczych i zeby sie nie wylezał na jednej stronie, wiec pomyslałam ze małego tez przełoze, ale mi sie ta gryka przypomniała...i sama nie wiem...
Ja przełozyłam odkąd Zośka zaczęła stwać na nózki

my tez zastanawialismy sie nad tymi sankami z pachaczem ale w sumie po co mi ten pchacz, nie wiem moze jestem jakas dziwna;-)

Modroklejka - nadia spi albo w samym pajacu ze stópkami albo bez stóp i bez skarpet, czasem zakładam jej body na dł rękaw i dól od pizamki (body by jej bluzeczka sie nie podciagała), przykryta jest kolderka od pasa w dól tylko a i tak sie kopie. Temp. mamy ok 21 stopni

dzięki za info o bodziakach, jutro chyba pojade do tesco zobaczyc a jak mi sie nic nie spodoba to zamówie na allegro carters`a

reklama
Patrycja śpi w piżamce, zawsze w czasie snu ma gołe stópki bo z skarpetkami nie zaśnie. Tak samo nie mamy ani jednego pajacyka na jej rozmiar bo już nie lubi takiego ubranka. Czasami zamiast góry od piżamy zakładam body.

Do góry