reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona a czy ta plama to przypadkiem nie jest na tym sciagaczu na dole bluzy???
Bo jak patrzena te fotki tego dresu to spodnie sa tam polozone na kazdym jednym zdjeciu.
Kurde ale chamstwo sie szerzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
No właśnie chamówa na maxa, to jest właśnie allegro dlatego jak mam kupić coś używanego na allegro to wolę iść do "międzynarodowego"tam sama widzę co biorę i nie kupuje się kota w worku,różnie to bywa ja tez mam nie miłe doświadczenia i dla tego jestem ostrożna

Dopiero doczytałam:szok: Jejku Iwona ale Ci sie sprzedawca trafił:shocked2: chamówa na maxa, ja bym wystawiła negatywa jak nic i to takiego aby nikt wiecej od tego babska nic nie kupił:wściekła/y: a mozna tam w komentarzu wstawiac fotki? bo jak tak to bym pokazała ludziom co znaczy wg tej pani stan idealny - niechluj jeden

Ja raczej nie kupuje uzywanych na allegro, raz kupiłam taka duza pake ale ogólnie była ok, kilka rzeczy zniszczonych ale to po domu Nadia smigała - nie były brudne czy w plamach tylko troche porozciągane.
Zabawki czasem kupuje uzywane fisher price ale zawsze stan idealny albo bdb i takie sa, serio, nie maciełam sie jeszcze, tfu tfu tfu

Ja kupuje często używane ubranka na allegro,ale nie miałam jeszcze takiej sytuacji,najczęściej jestem zadowolona.Raz kupiłam Marysi płaszczyk burberry i przyszedł taki nieorginalny,uszyty samemu w domu i doszyta metka burberry.Wtedy napisałam do sprzedającej , przeprosiła mnie i oddała pieniądze.Nie wystawiła go już na allegro.A to tej baby od dresu napisałam grzecznie a ona mi na to że ma to gdzieś i że dla niej był idealny.

A ja własnie dzisiaj nasprzedawałam na allegro trochę ubranek po Zośce, ale moje były w stanie idealnym i dużo z metkami, dzisiaj do przodu jestem o 110zł.
Szczerze to mi się zdarzyło raz kupić bedziew (kiedyś pisałam o tym to było łóżeczko) ale to od dziewczyny z forum BB a na allegro wszystko było zgodne z opisem, a kupuję dużo. ale jak widać zdarzają się nieuczciwi sprzedawcy

Ja kupuje często używane ubranka na allegro,ale nie miałam jeszcze takiej sytuacji,najczęściej jestem zadowolona.Raz kupiłam Marysi płaszczyk burberry i przyszedł taki nieorginalny,uszyty samemu w domu i doszyta metka burberry.Wtedy napisałam do sprzedającej , przeprosiła mnie i oddała pieniądze.Nie wystawiła go już na allegro.A to tej baby od dresu napisałam grzecznie a ona mi na to że ma to gdzieś i że dla niej był idealny.

Widać coś u niej z poczuciem estetyki jest nie tak

Kurde,ale macie pecha.Bo to juz nie pierwszy raz tutaj opisywany ze sprzedawca tak w bambuko robi.Jestem w szoku,plama jest na pewno tak jk pisze ewelcia-na sciagaczu na dole-mozna to wywnioskowa z fotek.Negatyw do szescianu dla sprzedawcy!!!

reklama
Iwona ja dopiero doczytałam, zgadzam się z Ewelcią że to zwykłe chamstwo :wściekła/y: ukryć plamę pod spodniami... normalni brak mi słów :eek:. Ale szczerze pisząc ja bym też nie wpadła na to że takie ułożenie spodni może coś znaczyć bo za bardzo ufam ludziom.

Do góry