reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Carolin - a nie rozciągneły sie za bardzo przy szyjce? Zadowolona byłaś?

trochę się rozciągnęły, ale byłam z nich zadowolona, do tej pory moja córka się w nie mieści pomimo, że napisane, że do 6 miesięcy :)
ale z ramion nie zjeżdżają, aż tak się nie rozciągnęły ;)

wiecie, moje dzieci górą mi "wyłażą" przez takie body z motylkami - ze starszą tak miałam, teraz Jula dostała takie body z coccodrillo i to samo było... może te angielskie są lepsze jakieś, czy co...
co do fotelika - my mamy Venus firmy Ramatti - wcale niedrogi a dobry - no oczywiście w tej liście "testowej" go nie ma, ale tam są chyba takie z wyższej półki foteliki, na które mnie nie stać

carolin te foteliki od 9 kg już nie musza być montowane tyłem jest trochę inaczej niż w Szwecji,co do zarobków fakt różnica jest i to spora ostatnio sporo oglądam fotelików na różnych stronkach i naprawdę bardzo opłaca się kupic w Ameryce czy Angli tam za taki sam fotelik z iso fixem zapłaciłabym około 600-800 zł ale nic kupic cos trzeba i niema rady na to
Kitki ja lubię body z cocodrillo one są z napami nic mi się z nimi nie dzieje :tak:a co do sanek i te i te sa fajne a czy potrzebne ja tam z Marti będe smigać po sniegu,sanki mam a jak wy dostaniecie to przeciez się nie zmarnują przydadza się i na kolejne lata :-)

Ola - my mamy identyczny fotelik :))) też myślę że jest ok tylko jego montaż w aucie mnie przeraża, jeszcze nie próbowałam ale jak mąz zabierze auto do pracy to zacznie się zdejmowanie...

ja mam większość motylkowych, ale wszystko zalezy od bodziaka... są takie które naychmiast się rozciągają i dekolt jest do pępka i Zuzka z nich wypada górą a są takie ok. tescowe są ok, takie na napy też ale one z reguły są droższe niestety...

Dziewczyny musze Naduli zakupic body bo mi powyrastłą panna i zastanawiam sie jakie EARLY DAYS, LADY BIRD, NEXT, CARTER:crazy: ja najbardziej lubie jak sa zapinane na nape koło szyjki ale te angielskie to chyba w wiekszosci maja motylki zamiast nap, prawda?
Które polecacie???????????????
Ja bym wybrała cartersa nie dość ze śliczne to dobre jakościowo i rosną z dzieckiem, moja Zocha cały czas chodzi w rozm 3-6m-cy, kupiłam je w wakacje.

reklama
tesco, cheerokee sie nie rozciągają:tak: cena jak dla mnie przystępna bardzo:tak:
nie polecam białych Early Days bo sie okropnie rozciągają.. w ogóle chyba early days na allegro to podróba bo w sklepie macając inny materiał czułam:-(

Ostatnio widziałam podróbki chińszczyźniane Happy Kids(marka ze smyka), ogólnie metka wszystko jest ale material zupełnie inny!! to w chińskim centrum handlu hurtowego widziałam.

Do góry