reklama
moja siostra postanowiła kupic Nadii pod choinke sanki, no i mam wybrac:-)
Co myslicie o tych: new !!! SANKI Z OPARCIEM + ŚPIWOREK WEŁNIANY !!! (806352027) - Aukcje internetowe Allegro
te tez sa fajne ale nie chce jej az tak naciągać bo wiem ze u niej z kasa sie nie przelewa borowka SANKI ŚPIWOREM Z WEŁNY OWCZEJ PASY BEZ (811488159) - Aukcje internetowe Allegro
A moze to zbedny prezent w tym roku moja mama mówi ze Nadia jest za małą na sanki, jak myslicie???
Co myslicie o tych: new !!! SANKI Z OPARCIEM + ŚPIWOREK WEŁNIANY !!! (806352027) - Aukcje internetowe Allegro
te tez sa fajne ale nie chce jej az tak naciągać bo wiem ze u niej z kasa sie nie przelewa borowka SANKI ŚPIWOREM Z WEŁNY OWCZEJ PASY BEZ (811488159) - Aukcje internetowe Allegro
A moze to zbedny prezent w tym roku moja mama mówi ze Nadia jest za małą na sanki, jak myslicie???
Carolin - a nie rozciągneły sie za bardzo przy szyjce? Zadowolona byłaś?
trochę się rozciągnęły, ale byłam z nich zadowolona, do tej pory moja córka się w nie mieści pomimo, że napisane, że do 6 miesięcy
ale z ramion nie zjeżdżają, aż tak się nie rozciągnęły
wiecie, moje dzieci górą mi "wyłażą" przez takie body z motylkami - ze starszą tak miałam, teraz Jula dostała takie body z coccodrillo i to samo było... może te angielskie są lepsze jakieś, czy co...
co do fotelika - my mamy Venus firmy Ramatti - wcale niedrogi a dobry - no oczywiście w tej liście "testowej" go nie ma, ale tam są chyba takie z wyższej półki foteliki, na które mnie nie stać
co do fotelika - my mamy Venus firmy Ramatti - wcale niedrogi a dobry - no oczywiście w tej liście "testowej" go nie ma, ale tam są chyba takie z wyższej półki foteliki, na które mnie nie stać
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
carolin te foteliki od 9 kg już nie musza być montowane tyłem jest trochę inaczej niż w Szwecji,co do zarobków fakt różnica jest i to spora ostatnio sporo oglądam fotelików na różnych stronkach i naprawdę bardzo opłaca się kupic w Ameryce czy Angli tam za taki sam fotelik z iso fixem zapłaciłabym około 600-800 zł ale nic kupic cos trzeba i niema rady na to
Kitki ja lubię body z cocodrillo one są z napami nic mi się z nimi nie dzieje a co do sanek i te i te sa fajne a czy potrzebne ja tam z Marti będe smigać po sniegu,sanki mam a jak wy dostaniecie to przeciez się nie zmarnują przydadza się i na kolejne lata :-)
Kitki ja lubię body z cocodrillo one są z napami nic mi się z nimi nie dzieje a co do sanek i te i te sa fajne a czy potrzebne ja tam z Marti będe smigać po sniegu,sanki mam a jak wy dostaniecie to przeciez się nie zmarnują przydadza się i na kolejne lata :-)
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
kupiłam w ROSSMANIE super czapeczkę i rękawiczki misiowe dla syneczka - niecałe 20 zł
Justyna337
Fanka BB :)
ja mam większość motylkowych, ale wszystko zalezy od bodziaka... są takie które naychmiast się rozciągają i dekolt jest do pępka i Zuzka z nich wypada górą a są takie ok. tescowe są ok, takie na napy też ale one z reguły są droższe niestety...
I
ivaz
Gość
Ja bym wybrała cartersa nie dość ze śliczne to dobre jakościowo i rosną z dzieckiem, moja Zocha cały czas chodzi w rozm 3-6m-cy, kupiłam je w wakacje.Dziewczyny musze Naduli zakupic body bo mi powyrastłą panna i zastanawiam sie jakie EARLY DAYS, LADY BIRD, NEXT, CARTER ja najbardziej lubie jak sa zapinane na nape koło szyjki ale te angielskie to chyba w wiekszosci maja motylki zamiast nap, prawda?
Które polecacie???????????????
reklama
madzik_
Fanka BB :)
tesco, cheerokee sie nie rozciągają cena jak dla mnie przystępna bardzo
nie polecam białych Early Days bo sie okropnie rozciągają.. w ogóle chyba early days na allegro to podróba bo w sklepie macając inny materiał czułam:-(
Ostatnio widziałam podróbki chińszczyźniane Happy Kids(marka ze smyka), ogólnie metka wszystko jest ale material zupełnie inny!! to w chińskim centrum handlu hurtowego widziałam.
nie polecam białych Early Days bo sie okropnie rozciągają.. w ogóle chyba early days na allegro to podróba bo w sklepie macając inny materiał czułam:-(
Ostatnio widziałam podróbki chińszczyźniane Happy Kids(marka ze smyka), ogólnie metka wszystko jest ale material zupełnie inny!! to w chińskim centrum handlu hurtowego widziałam.