reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona ja zawszę robie tak jak mnie ktoś oszuka np, ostatnio kupilam kolczyki które okazaly sie totalnym zlomem. tego samego dnia co przyszly zrobilam fotki ich rzeczywistego wygladu, spakowalam i odeslalam, dopiero po tym napisalam maila do sprzedajacego ze kolczyki odeslalam. Napisalam tez ze jezeli w tym samym dniu co dojdzie do niego przesylka nie odesle moich pieniedzy, ide na policje(tylko jak sie pójdzie na policje dostajesz zwrot od allegro) no ale nie musiałam isc bo pieniądze odesłane szybciutko razem z kosztami przesylki i uwierz mi bylo juz tak w moim przypadku parę razy, no i jak ktoś zwraca pieniądze to zostawiam to bez komentarza :tak: no bo niestety masz 10 dni przepisowych na zwrócenie towaru ale tylko "kup teraz" no ale sprzedawca nie musi o tym wiedzieć wiec to tez możesz wykozystac pisząc do niego :-D:-D i jeszcze jedno czego sie dowiedzialam ostatnio, każdy kto sprzedaje przez neta udziela rocznej gwarancji chyba ze w opisie masz napisane ze sa to twoje rzeczy z domu i na nie gwarancji nie udzielasz ;-) ale sie rozpisałam, ale warto znac takie rzeczy bo jak mowie ja nie bylam stratna na allegro :-)
A co do spania to igunio spi najczesciej w samym pajacu pod kocykiem, albo w body z długim rękawkiem w śpiworku :tak:

no i jeszcze nasze nowe zakupki:
1.UNIWERSALNY ŚPIWOREK WOMAR N3 - RÓŻNE KOLORY (786437587) - Aukcje internetowe Allegro ten czarny
2. IKEA *** KRZESEŁKO DO KARMIENIA BIAŁE - NOWE (807754485) - Aukcje internetowe Allegro
3. BabyOno chodzik edukacyjny z pulpitem muzycznym (813051178) - Aukcje internetowe Allegro :-)

reklama
Bansik - dobrze wiedzieć o tych prawach konsumenta itd - dzięki :)
mi też się raz zdarzyło że opis się nie zgadzał, tzn długość osłony na łóżeczko, ale że babka była miła to jej żadnego komentarza nie wystawiłam :tak:

Wreszcie kupiłam fotelik:-):-):-) dosyć szukania,przeglądania bo juz miałam dość jako dodatek kupiliśmy nocnik,widzę kiedy Marti robi kupkę będe starała się ją wtedy wysadzać zobaczymy co z tego będzie :tak:

reklama
Carolin musze ci powiedzieć że nie by l drogi jak na No kosztował 2300kr z czego jeszcze po wyjeździe do Pl i podbić jakiejs kartki na granicy zwrócą nam podatek za niego ok 400 kr,wizualnie podobał mi sie najbardziej i wiem że jest w miare dobry,trafiłam na sklep gdzie spory był wybór :-)
aha kolor mamy ciemny taki grafit te inne znowu były bardzo jasne żółty,jasny róż,błękit

Do góry