reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ostatnio u mnie w komisie z dzidziowymi rzeczami stał Mutsy czerwony cały komplet za 820 zł muszę powiedzieć że wyglądał rewelacyjnie ktos naprawdę dbał mówiłam o nim mężowi to kazał go brać w sumie już sie napaliłam ale okazał sie dosyć ciężki atak jak pisałm szukam czegos naprawdę lekkiego.Ale chyba ten włąsnie wózeczek podoba mi się najbardziej ale wygląd stawiam na 2 miejcu :baffled:

Dziewczyny a czy Wy nie obawiacie się trochę kupować nowe wózki już teraz. Chodzi mi o to, że taki wózek przez te kilka miesięcy jednak będzie stał i czekał a gwarancja mu ucieka .... Każdy wierzy, że inwestuje wprawdzie w dobry wózek, ale wiadomo, że nigdy nic nie wiadomo i szkoda, żeby taka gwarancja sobie po prostu ot taka przemijała ..... ?

Mi nie zalezy na gwaracji;-),wzielismy gondolke,torbe i spacerowke .W pierwszej ciazy zrobilam to samo kupilam wozek miedzy 5 a 6 miesiacem ..pozniej nie bylo czasu ani sil na zakupy.Zreszta co tu gadac ..dziecko kosztuje wiec rozkladamy sobie zakupy w miesiacach aby nie tak od razu wszystko na raz.Mam spacerowke Quinno podobna po corce,ktora wazy niecale 3kg wiec mysle ze szybko w nia przejdziemy.Gleboki potrzebuje tylko na pol roku no moze dluzej.Moja siostra stara sie o 3 -cie dzidzi wiec bedzie dla niej jak znalazl:-)wiec inwestycja pojdzie w rodzinke.Inaczej bym go nie kupila,ale naprawde sprawdzalam w sklepie i prowadzi sie bosko:-).

My planujemy kupic wozek po swietach.Oladalismy w niedziele w sklepie ale byl strasznie maly wybor,mysle ze jednak w styczniu bedzie wiecej.Jeszcze sie nawet nie zdecydowalam jaki chce,ostatnio prowadzilam kolezanki Cossatti czy cos takiego ona dala za niego 700euro i jak dla mnie lipa.Ma skretne kulka z przodu ale strasznie zle sie prowadzi ucieka na boki.
A myslalam ze ze skretnymi kulkami sa lepsze fury.:crazy::crazy::crazy:

A ja właśnie czekam na kuriera bo dzisiaj ma dojść mój wózek.Wolałam kupić wcześniej bo to różnie bywa.W poprzedniej ciąży gdzieś od ok.28-30 tyg.musiałam jak najwiecej leżeć a nie chciałm żeby mój mąż sam wybierał wózek.Niby wszystko można zobaczyć w internecie ale ja wole jeszcze sama obejrzeć i dotknąć w sklepie.

A poza tym pierwszą i drugą córkę urodziłam w 36 /37 tyg.Teraz może być podobnie ,wiec dla mnie miesiąc prze terminem to już byłoby za póżno.

reklama
Do góry