reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Jak dla mnie to wiaderko to kompletna porażka. Jak w tym umyć noworodka. W tym można jedynie wymoczyć dziecko, ale nie umyć, i niby napisali, że to do 3 roku życia może być, ale czy 3 latek naprawdę się tam zmieści ??!! Tam jest mało miejsca dla niemowlaka .... :eek:
A te paklanki to fajna sprawa. :-)

wiaderko - straszne!!!!!!!
nie jesteś w stanie umyć dziecka- taki małe może posiedzi - ale do 3 lat????????? a wyobraźcie sobie że temu maluszkowi musi być w tym wiadrze duszno - ciepła woda mało miejsca, wg mnie koszmar:baffled::baffled::eek:

Ponoc dziecko sie czuje w tym komfortowo,ale ja osobiscie bym tego nie kupila ..u nas w brzuszkach dzidzia sie wygniecie bo pozniej przeciez ciasno to w prawdziwym zyciu niech sobie chociaz odpocznie:-D i polezy komfortowo jak panisko:-D.Kobiety kupilam dzis wozek:-):-):-).Mutsy jednak 4 kolowka ,pompowane kola .

oj zajefajne fury macie zazdroszcze mnie niestety nie stac na nie...ale super naprawde super wybor...

reklama
myfa...ja bym sie na musty nie zdecydowała gdyby mi kolezanka która pracuje u przedstawiciela musty w polsce nie załatwiła taniej...w sumie mam zestaw-stelaz, gondola i torba za cene stelaza w sklepie...wiec szkoda było nie skorzystac...spacerówke narazie odpusciłam-albo kupie mutsy jak mały bedzie potrzebował, albo jakas inna

Do góry