reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja tez wzoilam corke w spacerowce i nakladanym nosidelku do po roczku-mialam graco tour delux-bardzo wygodny byl ale to bylo lato;-)sierpien i upaly.Dlatego teraz zdecydowalam sie na gleboki.
Co do spacerow to u nas kaza wychodzic od razu jak sie dziecko urodzi ,lezalam 4 dni po cesarce w szpitau wiec na 5ty dzien bylismy juz pare minut na dworku.I od tej pory jestesmy codzien ,zima czy lato.Dodam ze Vanessa miala 3 razy katar w swoim 2 i pol letnim zyciu ,nigdy nie byla chora,zero goraczkowania.Tym razem zrobie podobnie:-)

reklama
modroklejka z gondolka wychodzi ponad 16 kg niestety :-(bardzo szukałam informacji na ten temat bo chciałam własnie go ale jak pomysle o wnoszeniu to niestety musze zrezygnować :-(
co do spacerków to w zimą najpierw musi sie dzicko przyzwyczaić do temperatury domowe potem się weranduje(tak to jakos się chyba nazywało)a później spacerki oczywiscie jak temperatura jest na plusie schodzi tak ok 1,5 tygodnia a latem oczywiscie można szybciej bo nie ma różnicy takiej temp.miedzy pokojową a dworem więc niema ryzyka ale każda z nas zrobi jak uważa ;-)

Witajcie mamusie
Mam do sprzedania wózek X-Landera wersja XA wraz z fotelikiem samochodowym i wszelkimi adapterami. Posiadam cały zestaw ponieważ mieliśmy go zostawić dla drugiego dzidziusia, ale już jest w drodze i w tej sytuacji musimy pomyśleć o wózku dla rodzeństwa. Wózek jest w bardzo dobym stanie. Same zobaczcie moje ogłoszenie.GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Pozdrawiam i powodzenia na porodówkach, ja mam termin pod koniec lutego więc może nawet do Was dołączę, jak dzidziuś nie będzie się spieszył :-):-)

Wózek X-Lander model XA - spacerówka, gondola, fotelik : Ogłoszenie w Dwukropek.pl

Ja jestem tak wsciekla ze hoho! :wściekła/y: Licytowalam wozek, fajna okazja jak dla mnie i juz bylam pewna ze bedzie moj, juz szampana w myslach otwieralam a tu kiedy zostala "niecala minuta" do zakonczenia ktos przebil! Juz brakuje mi sil do tych wozkow. Zaden ktory jest w moim zasiegu finansowym mi sie poprostu nie podoba (w sensie jakosciowym). :-(

Ja jestem tak wsciekla ze hoho! :wściekła/y: Licytowalam wozek, fajna okazja jak dla mnie i juz bylam pewna ze bedzie moj, juz szampana w myslach otwieralam a tu kiedy zostala "niecala minuta" do zakonczenia ktos przebil! Juz brakuje mi sil do tych wozkow. Zaden ktory jest w moim zasiegu finansowym mi sie poprostu nie podoba (w sensie jakosciowym). :-(

a na jaki polowałaś ?

reklama
a moze to zalezy od rodzaju gondoli? bo jest kilka...z reszta dla mnie te 2 kg w tą czy w tamtą nie maja znaczenia...na szczescie nie musze tego wozka nigdzie wnosic...dosłownie po 5 schodach do domu-a potem do pralni gdzie bedzie "parking" dla wozeczka

Do góry