reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
powaznie Wam mowie ze dla mojego Szymka zabawki moga nie istniec!!!
On sie niczym nie bawi poza garnkiem - ma swoj:-D patelnia - ma swoja - mala,pokrywka i lyzka drewniana - to sa jego nowe zabawki i najlepsze na swiecie.
a poza tym kupila wczoraj nowego mopa ktoregu uzywa Szymon:-Dtak samo zmiotke i szufelke tez kupilam nowa-sle to akurat dla niego bo lapal za ta stara a jak wiadomo czyste to nie jest:-D:-D

Edis-:-D:-D:-DTo musze oglosic im wszem i wobec ze moja panna nocnika na oczy jeszcze nie widziala:-D
Ewelcia-z Julita jest dokladnie tak samo.Dla niej zabawka jest cokolwiek-nawet fretka w klatce (fretka jest wypuszczana jak Julitka spi zamknieta w sypialni a tak to w dzien w klatce bida siedzi:baffled:).Juli lubi jakiekolwiek sprzety (pilot,telefon,kuchenne pierdoly),swoje odbicie w lustrze oraz to co ja mam w reku-zawsze wyrywa mi z reki cokolwiek w niej trzymam.Zabawki leza,czasem do nich dojdzie ale pobawi sie kilkanascie sekund i czesc.
Buahahahaha-ewelcia to ja dla Julity specjalnie wycieraczke nowa kupowalam (mamy przy drzwiach za rowno od strony zewnetrznej jak i wewnetrznej)-bo sie nia bawila.

Edis to juz przezytek,juz mu sie znudzila ta muchobijka.
Ciekawe kiedy znudzi mu sie nowy mop,zmiotka...................co jeszcze bede musiala kupic:-D:-D:-D
ostatnio byl lep na muchy ale ten wiszacy przy suficie,wczoraj zerwal a mi spadl prawie na glowe dobrzez e sie w ostatniej chwili odsunelam.

Ja już kiedys pisałam ze moja Zośka też olewa zabawki, woli wszystko inne, uwielbia wyciągać chusteczki z pudełka, kółka od wózka, lustro.
Moje koleżanki, które mają córeczki równo rok starsze od Zosi twierdzą, że do tej pory wszystkie te Fisher Price to tylko zdobia pokój bo dziewczyny się tym w ogóle nie bawią i ze są to zabawki na 5 minut. za to sprzęt domowy jest cały czas w użyciu:-)

edis-dzięki, że powiedziałaś o promocji, i tak kończą mi się pampersy :-D a z takiej promocji mam juz pieska Fisher Price-którego ciąga się na sznurku :-D i on gra i szczeka

A interesuja sie jeszcze Wasze maluchy karuzelka??? bo moja to bardzo zadko jezeli juz to ta tarcza z rybkami co jest na dole.. wkleje link zeby bylo wiadomo o co chodzi:-pFISHER PRICE - KARUZELKA PLYWAJACE RYBKI (790847840) - Aukcje internetowe Allegro
Ta rybka jest tam w takim jakby zelu i jak sie dotyka to ona sie przemieszcza itd..;-)

Edis lancuszki pierscionki branzoletki i kolczyki to u nas standard:rofl2: na szczescie jeszcze nic mi nie zerwala ale to pewnie zasluga tego ze nie sa puste ani cienkie bo tak to szybko by poszly:laugh2:

reklama
Do góry