reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
eve-stolik boski...myslałam dokładnie o takim samym:-D

isku-my ogladamy teletubisie i dobranocny ogród-adas uwielbia makka pake- jak sie tylko pojawia buzka mu sie smieje

ja duzo adasiowi czytam, głownie wierszyki, bo mały lepiej słucha jak cos ma rytm i rym...a jak ja sie jeszcze przy tym wygłupiam i robie dziwne miny i wydaje dziwne dzwieki to kwiczy z radosci...hitem jest ptasie radio i lokomotywa

Ja tez małej czytam lubi nawet:-)mam sporo książeczek takich sztywnych :-)więc i ona je przewraca na wszystkie strny
Modroklejka Marti tez uwielbia Teletubisie i Dobranocny ogród ale hitem jest boogie beebies uwielbia podskakiwać i tańczyć razem z nimi

eve - fajny stolik :)))
mordoklejka i maniulka- je taż czytam rymowanki, mały też je lubi :))) ale ja to maniak książek jestem i jemu też nakupowałam bajek, a mam jeszcze swoje stare :)))
a tych teletubisiów i ogrodu nie mam, tzn nie mam nawet kablówki

Isku-Ale kolorowe zabaweczki:tak:

Ja nie czytam Julicie,nie ogladam z nia bajek,spiewamy raczej rzadko (ja nie umiem ale maz tak:-D),nie slucha muzyki powaznej,nie ucze ja liczyc ani czytac jeszcze:sorry::-p
Mowe ma gdzie cwiczyc (podslu****e rozmowy z mezem,przyjaciolkami,mama,z tv),TV oglada z nami (nawet fakty tvn i seriale ja ciekawa,bajki poki co nie leca:-D),muzyke slucha ze mna z radia bo ja maniaczka muzyczna jestem a swiat narazie poznaje buszujac po mieszkaniu.Po prostu nie chce sciemniac-nie czytam,nie spiewam,nie edukuje bo raz ze nie widze jesscze potrzeby a dwa ze troche mi sie nie chce:-D

ja czytam starszej - to Jula załapuje się "przy okazji" ;-) tv nie mamy, tzn. telewizor owszem, ale tylko dvd można oglądać - mamy dwie kolekcje bajek disneya i kultowe animacje, więc jest co oglądać, chociaż Nika oswaja się z nimi powoli, na razie tylko kilka jest w użyciu, ale zauważyłam że Jula nie jest zbyt zainteresowana nimi... bardziej ją interesuje telewizor, jak jest taki ekran śnieżący, niż jak bajka leci ;-)

reklama
a u nas czesto leci baby tv.... jak karmię ale to włączam i w ciągu dnia też sobie czasem leci..... bardzo lubi buzię emmy-z bajki-"teatrzyk emmy" jak ją widzi to aż piszczy:)) na piosenkach tańczy.:))) muszę ją brać pod pachy i ona podskakuje i się cieszy... nie czytam bo nie ma sensu ala wyrywa kartki:confused2:

Do góry