reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Chyba padne ze smiechu.Sprzedalam wlasnie na allegro swoje jeansy orsay-ja nie wiem jak ja to robie,tyle setek jeansow na allegro a zeszly akurat moje i to uzywane!:-D:tak:
No to bedzie zabaweczka jakas dla Julity lub cos innego:tak:zaraz wystawiam kolejne tez juz za duze jeansy:)No i w toku jest aukcja bolerka Mexxa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
modro, dokładnie Ada ma taki :tak: Jest bardzo fajny:-)
Co do śpiworków to ja róznież mam doczepiany, obecnie użytkuję tę krótszą część. Ostatnio jak jachałam do rodziców to w tę torkę napakowałam pieluchy, ubranka na zmianę, zabawki itp. Nie jest to wypowa torba, nie ma przegródek, przecież to głównie jest śpiworek, więc nie oczekiwałam za wiele.

Nie wiem czy w dobrym wątku piszę - ale puszczacie dzieciom bajki? jeśli tak to jakie? u nas nr jeden są bajki edukacyjne Baby Einstein no i Krecik :D

Iwona - podrzuć proszę link...
A wogóle jest baby einstein po polsku??? mi się wydawało że tylko po angielsku jak kiedyś sprawdzałam. my mamy jedną zabawjkę - z melodyjkami - Jasiek ją bardzo lubi, kiedyś tylko przy niej zasypiał.

reklama
Do góry