reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

My mamy po angielsku, ale jakie to ma znaczenie - bajki po 1-miesiącu są z samą muzyczką a dla starszych są pojedyncze słowa :)))

reklama
Ania a ty już przy komp. Mi Marysia właśnie sie obudziła i cały czas ryczy.Nie wiem o co jej dzisiaj chodzi , może to na zęba bo właśnie zobaczyłam ze 2 jej się przebija..

Wiesz co ja mam przegrane te płytki od mojej siostry, zdobyła je jak była w Anglii, nie mam nawet wszystkich z tej listy

Maniulka sietna ta lala:tak:
Isku ten pchacz mi sie podoba wogole zabawki z tej firmy sa bardzo fajne:tak:
Ostatnio ogladalam tutaj taki jakby stolik-pchacz. siwtny tylko ze wolalabym w j.polskim ale niestety jak patrze na allegro to tego nie ma.. moze nie dlugo bedzie bo to jest nowosc choc watpie:-p
Modroklejka fajny ten pchacz:tak:

Ooo jest urzywane ale w j.angielskim Chodzik pchacz pianinko kierownica v-tech od 1zl (785253833) - Aukcje internetowe Allegro
ale tak szczerze to w sklepie jakos bardziej mi sie podobalo;-)

Rysunek tego Einsteina się zgadza - na początku każdej bajki jest taki wstęp :) na pewno to jest to, bo my mamy bajkę: baby mozart, baby bach, baby beetoven, baby galileo, baby neptune, baby santa, baby mcdonald i cos jeszcze

My kupiliśmy kiedyś 8 używanych zabawek w jednym zestawie, przyjechały z Anglii więc sa po angielsku, ale to nie przeszkadza :) może nawet lepiej bo jak mały będzie starszy to chapnie słówek :)))
polecam jeszcze pianinko do zawieszenia w łóżeczku - jest rewelacyjne, mój je uwielbia i ciągle szarpie ptaszka :))) są trzy opcje, dla młodszych grają melodyjki, a dla starszych działa jak pianino - można grać :)
Druga sprawa to gąsienica do łóżeczka - świetna!! nauka kolorów, liczb, i muzyczka klasyczna, mój ją uwielbia

reklama
Do góry