reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Modro-:-D:-D:-Dja cos o tym wiem:tak:Kiedys tez sobie mysle,co sie bede fatygowac do sklepu,klikne,przyniosa do domu i po sprawie.
Moj maz mowi ze lenistwo jest kolem napedowym i efektem postepu technicznego-to prawda.Na allegro wystarczy KLIK,zamiast gotowania słoiczek robi PYK i...nie wiem co 3 zrymowac:-DPod koldre juz czas MYK:-D

j nawet konta na allegro nie mam założonego, mój m ma... ale jakoś tak bardzo dużo nie kupujemy... i też bym nie wpadła, że zwierzęta można kupić przez neta

Modro-:-D:-D:-Dja cos o tym wiem:tak:Kiedys tez sobie mysle,co sie bede fatygowac do sklepu,klikne,przyniosa do domu i po sprawie.
Moj maz mowi ze lenistwo jest kolem napedowym i efektem postepu technicznego-to prawda.Na allegro wystarczy KLIK,zamiast gotowania słoiczek robi PYK i...nie wiem co 3 zrymowac:-DPod koldre juz czas MYK:-D

SARA Ty wariatko jedna przestan juz bo chichram sie sama do siebie:-D:-D:-D:-D

jak zbiore zamówienia od mamy i tesciowej i zamówie proszki do prania i płyny do płukania raz na 3 mc to mam dostawe gratis...tak samo z karma dla psów, kosmetykami, prezentami wszelkimi....
tak jak sara napisała KLIK i MYK w domu :)...no w sumie 2 razy klik bo konto obkilikac jeszcze trzeba

eve-karmimy eukanuba junior large mastifa a owczarka purina dla seniorów

Sara no kociak też odbiór osobisty naturalnie :tak: ja się parę razy zawiodłam jak coś kupowałam ale zawsze odsyłałam i zwracali pieniądze a moja mama się nadal "sąduje" za kabinę prysznicową :no: była droga a okazała się uszkodzona... no ale takie ryzyko niestety jest :tak: a ostatnio przede wszystkim zabawki dla igusia kupuje tam bo moim zdaniem dziecko nie zobaczy otarcia czy coś a w sklepie bym zapłaciła 2 razy drożej... te zabawki w rekach małego po tygodniu wyglądają tak samo jak te z allegro albo i jeszcze gorzej ;-)

jak ja wam zazdrosze tych fajnych lumpków, koło mnie tez jest kilka, weszłam kilka razy ,ale nic nie znalazłam, same szamty, więc zostaje mi allegro

reklama
modro, ja karmę dla psiura na telekarmie i dwóz gratis :-D

ps. a czym karmisz??
:-D:-D:-D

nie no ja sie zsikam:-D:-D

Do góry