reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ostatnia edycja:
Ivaz-ale sie rozbuchalas kobieto na tym allegro:-D:-D:-DKurteczka przesliczny ma kolorek-mmmm,taka malino-poziomka:-D:-D:-DI super cena-dobry zakup:-D
Moj lumpek nazywa sie FART-to chyba znaczy "pierdziec" po angielsku nie?zachecajaca nazwa,nie ma co...Albo old fart - stary pierdzielu:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja jakoś nie mogę trafić na dobry lumpek w miarę blisko mnie tzn u mnie używane body z krótkim rękawkiem cale białe 10zl :cool: to ja w cherokee które uwielbiam za 10 zl to mam śliczne i nowe :-) no i tez muszę przyznać ze jestem allegro maniak!! ale mam to po mamie słuchajcie ona nawet kota na allegro kupiła :-D:-D

oj...na allegro to ja tez niezle szaleje-w sumie juz 3 lata ponad-na jednym koncie mam ponad 50 a na drugim prawie 200 komentarzy-99% za kupno...wszystko kupuje-nawet karme dla psów i proszek do prania

reklama
Ja naprawdę wiele rzeczy na allegro kupiłam i jeszcze się nie zawiodłam. oczywiście, że pewne rzeczy tj np wózek wolałam najpierw na żywo obejżeć ale i tak na allegro kupiłam bo w sklepie musiałabym dac 600 zł więc szalona nie jestem. Ze spiworka do wózka jestem zadowlona, nikt z tego strzelał nie bedzie, to nie to co wózek, aparat, tel. Dziecko raczej nie ucierpi ze źle wszytego materiału np. Nie to żeby mój był jakiś wadliwy, zapewniam, że w 100% sprawny i dobrze uszyty. Ostatnio kupilismy aparat Panasonic Lumix przez internet i jest jeszcze 1 rok gwarancji na niego. Ale zdaję zobie sprawę, że można się nadziać, jak wszędzie zresztą :tak:

Do góry