reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Alicja-super zabawki.Moja Julita jest jakas "inna" bo zabawki leza w kacie (nawet te nowo zakupione ostatnio) a zabawka jest dla niej cokolwiek,nawet kartka papieru czy worek foliowy...:-D
Modro-super ciuszki-najfajniejsza kurteczka i pizamka:tak:

Jak juz pisalam na innym watku bylismy wczoraj na mega zakupach (4h z Julitka),przybylo mnie i mezowi ciuchow i butow (tzn mnie ciuchow i butow a jemu tylko ciuchow),kosmetykow,jakichs innych ******* a ulitce mnostwo sloiczkow po 9 m-cu (juz tak n wyrost),twarozkow,jogurtow hippa,sokow Bobofruta,takie tam ale przede wszystkim przybyly jej z Dino (mamy tam karte rabatowa) czadowe kozaczki-trampki w kratke:tak:Zajebiste sa,jak je zobaczylam a jestem mega fanka trampek pod kazda postacia,to uznalam ze ona musi je miec.Sa super,w srodku a'la kozuszek,wiazane i na rzepy,mieciutkie.Oczywiscie w wolnej chwili walne fotke:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny super zakupy!!!!

Nas w tym tygodniu czekają zakupy w ikea bo straszny bałagan zrobił mi się w szafie i muszę jakoś to wszystko poorganizować tzn pudła i pojemniki pokupować i dla Gabulki półkę na książeczki bo coraz więcej już ich ma.

Faje zakupy, piżamka z nexta odjechana
Co do czytania, ja kupiłam Zosi całą serię (15szt) takich książeczek Las. Obrazki dla maluchów (780401221) - Aukcje internetowe Allegro i sobie oglądamy, Zosi się bardzo podoba to oglądanie, książeczki są fajne bardzo edukacyjne, maja świetne kolorowe ilustrację i są tematyczne np "Małe stworzonka, "Zwierzęta i ich dzieci", "kolory", "Części ciała", itp, polecam bardzo no i sa tanie
A co do zabawek ostatnio powyciągałam Zośce moje bransoletki i korale no i ma super zabawe, zabawki w ogóle jej nie interesują

reklama
Amelka bawi sie zabawkami:tak: (cale szczescie bo ma ich mase a ja coroz dokupuje jeszcze:-p) oczywiscie lubi sie tez bawic butelka od coli:tak: i gryzie te klocki piankowe na podloge:-D no i uwielbia tez bawic sie moimi lancuszkami pierscionkami bronzoletkami i kolczykami.. ale to mi sie akurat nie podoba bo jak zacznie ciagac mnie za lancuszek to szyja boli.. no i bierze to do buzi:eek: najbardziej to wisiorek jej pasuje zeby gryzc:shocked2:

Do góry