reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
maniulka super krzesełko :)))
a my mamy od kilku dni zwykłe drewniane rozkładane na stolik i krzesło i jesteśmy bardzo zadowoleni, mały ślicznie w nim je, ładnie siedzi - nie trzeba pasów :))) też na allegro :))))

Mordoklejka - ja też się raz zawiodłam, kupiłam ochraniacz na łóżeczko - używany i miał być na całe łóżeczko, ale okazało się że babka źle zmierzyła i jest krótszy. Ogólnie jest ok i ostatecznie nawet lepiej że nie jest na całe, ale wiem co czujesz :)

No niestety ostatnio jak bylismy w PL to siostra zamowila dla Amelci dresik na 80 (rozmiar) a przyslali na 18 mies:sorry: w rzeczywistosci wyglada na jeszcze wiecej:confused2: moze jak bedzie miala ze 2-2,5 roczku to go jej ubiore:-D

Maniulka-sliczne krzeselko!:tak:
Modro,karolka-ryzyko za duzego lub za malego ubrania jest bardziej po stronie kupujacego-tzn nalezy brac pod uwage ze jesli transakcja zawierana jest poza biurem to rozmiar moze byc mylny-dlatego najlepiej poprosic o dokladne wymiary na plasko.Natomiast zabezpieczenie towaru do przesylki jak i zgodnosc jakosci z opisem na aukcji to OBOWIAZEK sprzedawcy-wiec jesli dostalas zle zabezpieczony towar z watpliwa jakoscia to mozesz albo wymienic (ta kredke) albo wystawic komentarz negatywny lub neutralny w zaleznosci od skali niedociagniec sprzedawcy.

reklama
Do góry