reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Zamówiłam emmaljunge city cross + gondolka,granatowy.Wachałam się nad tym co ma Laila bo jej ma większą gondolkę ale zdecydowałam sie na city cross bo jest sporo lżejszy.

mieszkam w miescie ale na zadupiu przed blokiem krzywe chodniki a za blokiem pola wertepy pola, wiec żebym mogła jeździć wózkiem musi być masywny bo inaczej go rozwale ale nie bede na każdy spacerek jeździć do parku mam psa w domu i muszę to pogodzić a w bloku mam wózkarnie wiec napewno tam będzie sobie wózeczek na mnie czekał a jedyny problem to schody -4 piętro ale to i tak zejde tylko z gondolką mamy bardzo szeroką klatkę schodową... gdybym musiała wnosić i miałabym porzynajmniej normalne chodniki to też pewni zdecydowałabym się na lżejszy

reklama

ja w Teutonii też jestem zakochana, ale tej z dwoma przednimi skrętnymi kółkami, ale ze względu na finanse będzie Miakado

Ja oprócz tej zamówionej emmaljunga chcę też kupić właśnie teutonie ale samą spacerówkę.Podoba mi się teutonia cosmo ale w sklepie powiedzieli mi że będzie można ją zamówić od połowy stycznia.Zastanawiam się też nad teutonią fun system ,niewiele różni sie od cosmo a jest tańsza.

uuu co do lozeczek zdania bardzo podzielone,tak tez myslalam ze bedzie,poprostu
yalezy od gustu.
Nie wiem jeszcze jakie kupimy,w kazdym badz razie predzej czy pozniej bedziemy musieli sie zdecydowac.,
Ja tez jestem bardziej za klasycznym drewnianym ale m stiwierdzil ze turystyczne moze byc praktyczniejsze co nieznaczy ze musi.

Ja oprócz tej zamówionej emmaljunga chcę też kupić właśnie teutonie ale samą spacerówkę.Podoba mi się teutonia cosmo ale w sklepie powiedzieli mi że będzie można ją zamówić od połowy stycznia.Zastanawiam się też nad teutonią fun system ,niewiele różni sie od cosmo a jest tańsza.

fun system ma węższy stelaż, tzn bliżej umiejscowione kółka, co moim zdaniem jest tylko zaletą :)

Dziewczyny fajnie macie ze juz wozki albo kupione albo konkretnie upatrzone.Ja jakos beznamietnie patrze na prawie wszystkie modele,nic mnie nie rusza,zaden nie rzuca na kolana lub mi nie pasuje.No 1 mi tu z was wklejanych mi sie podobal,takie "skate'owy" ale ani juz nie pamietam kto to wklejal ani nazwy:baffled:

Dziewczyny fajnie macie ze juz wozki albo kupione albo konkretnie upatrzone.Ja jakos beznamietnie patrze na prawie wszystkie modele,nic mnie nie rusza,zaden nie rzuca na kolana lub mi nie pasuje.No 1 mi tu z was wklejanych mi sie podobal,takie "skate'owy" ale ani juz nie pamietam kto to wklejal ani nazwy:baffled:

sara ja pocz\atkowo tak jak ty szukałam idealnego wózka który mi się spodoba... w gre wchodziły tylko bebe confort high trek maxi cosi mura4.... potem dopiero zaczęłam patrzeć jak dzidza będzie się w nim czułam i przestałam zwracać uwagę na wygląd ale wygode dziecka wtedy przekonały mnie 2 wózki emmaljunga edge oraz teutonia mistral p
i wtedy problem to było jaki kolor bo żaden mi się nie podobał:/
i problem rozwiązał się sam nadażyła się okazja żeby kupić wózek za pół ceny tylko straszy model nowy nie używany ale nie z tego roku 2009.
kolor był określony czarno czerwony...... ale doszliśmy do wniosku że szkoda nie skorzystać...
2 wózek mniej wygodny dla dzidzi ale rewelacyjny na szybkie wypady sklepy wakacje gdzie tego naszego czołgu nie zabierzemy...

reklama
Do góry