reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

tez uwazam ze nie czego i ze to nie wstyd dzieci szybko rosnął i prawdą jest napewno to ze moze się tak zdarzyć że cześci rzeczy wogle nie zdązymy im załozyć :) wiec po co wydawac fortune na ubranka jak mozna dołożyć do czegoś innego np wozek, albo fotelik sam, lozeczka czego kolwiek :)

reklama
Laila ,widzę że miałyśmy ten sam problem z wózkiem.:-)Też najpierw chciałam bebe confort ,ale po oglądnięciu w sklepie i wysłuchaniu opini sprzedawcy zrezygnowałam i zaczęłam szukac wózka najlepszego dla dziecka.Więc w grę wchodziła albo emmaljunga albo teutonia.Zdecydowałam sie na emmaljunge głęboko spacerową a teutonie samą spacerówke.A póżniej następny tydzień miałam problem z wyborem koloru:-).Ale juz jest zamówiony i nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie.

prawda jest taka ze moim największym problemem był "nieograniczony" fundusz chciałam wózka idealnego a takich nie ma:/

reklama
super wózeczki mój typ ostatnio to taki jak kupiła modroklejka,mężowi też się podoba ale kółka są szerokie i się waham muszę dokładnie go wymierzyć bo u nas jeżdżą takie głupie tramwaje do których nie wchodzi połowa wózków i później jest problem jak akurat auto nawali a trzeba sie gdzies tramwajem dostać,a wogóle to w tych wózkach denerwuje mnie to że są takie sztywne podjechanie pod krawężnik i na nasze chodniki to masakra co z tego że gondolki lekko się bujają jak dla nas udręka,ja miałm juz jesdnego sztywniak i czołg to była porażka teraz chciała bym cos lekkiego znalazłam jeden ale opinie nie bardzo moze wy cos o nim słyszeliscie titi-triton http://maredo.com.pl/wozek-titi-triton-p-582.html

Do góry