reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

No wiec tak jak napisalam na watku ogolnym,doszla 1 partia uzywanek ubranek z allegro za smieszne pieniadze.Ubranka a ladniutkie,jak nowe,w wiekszosci firmowki.Baardzo dlugo szukalam by nie byly w 90% rozowe,bo takie glownie sa dla dziewczynek.Moj aparat jest niestety do d*** i nie dosc ze robi zdjecia nieostro i rozmazuje (nie wazne czy z lampa czy bez,cudowalam wszystkie ustawienia) to jeszcze poprzekrecal kolory i je "sprał" bo w rzeczywistosci ubranka sa bardziej zywe.Jak dojdzie 2 partia ciuszkow to pozyczam od brata aparat bo ten to sie za okno nadaje:crazy:

reklama
caly zestaw skalda sie z:

2 sweterki
3 bodziaki (1 z dlugim i 2 z krotkim rekawkiem)
1 bluza
4 kaftaniki
1 sukieneczka
6 spiochow
3 pajace
1 spodenki
1 rajstopki
2 czapeczki
1 buciki
1 skarpetki

Jak cos jeszcze dojdzie z allegro to powklejam ale innym aparatem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nika dzieki:-) Jak stoisz srednio z funduszami to naprawde warto uzywane kupic,bo dziecko szybko rosnie a wiekszosc sprzedawcow oferuje ubranka prawie jak nowe.Ja tam kupilam i dokupie uzywane i sie tego nie wstydze:-p

sara...ale nie ma sie czego wstydzic...ciuszki za sliczne a mama praktyczna! wiadomo przeciez ze takie maluszki szybko rosną i naprawdę czasmi nie mają okazji ubrac wszysktch ubranek a co dopiero zniszczyc...

ja mam duzo ubranek dostanych, a drugie tyle z lumpków....kupionych w sklepie moze ze 3-4 sztuki ale nie ja kupuje a tesciowa

wole te pieniądze dołozyć i fajnieszy wózek miec

Sara - świetne ciuszki, jakie słodkie. Ja dostałam już sporo od koleżanki i siostry - mój siostrzeniec w sobotę skończył 6 tygodni, był średniaczkiem jeśli chodzi o wzrost - a już wyrósł z prawie wszystkich 56. Tak więc kupowanie używanych ciuszków dla takich maluszków to naprawdę rozsądny pomysł:-)

Sara fajne ubranka ja czekam też na przesyłkę z alegro z nowymi body i z używanymi które też są jak nowe .
Dziś weszłam znów do lumpka i znów kupiłam małe conieco .
2 pajacyki 2 body jedno z GEORGE a jedno z NEXT i dwie pary skarpetek.
Za wszytko zapłaciłam 6 zł .:szok::szok::szok:
Takie zakupy to ja lubię wszystko używane ale wygląda na mało używane jest jak nowe.
Polecam lumpki bo idzie coś wyszperać .

reklama
Ja wczoraj przyniosłam od psiapsióły ciuszki które dla mnie załatwiła od swoich znajomych i trzymała u siebie aż mi minie 20 tydzień są przecudne od rozmiarów 62 do 86 bardzo dużo jest nowych tak naprawdę nie muszę juz nic kupować, ledwo te zmieszczę do dzidzi komody.Dokupię tylko trochę ciuszków w rozmiarze 56 bo ich mam niewiele.:-):-):-)
Sara ciuszki przepiękne ja też często obserwowałam aukcje z używanymi ciuszkami ale tak jak mówisz króluje róż aż mnie zemdliło jak na to patrzałam

Ostatnia edycja:
Do góry