reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Co do linczu to ostatnio dość często tu się to zdarza jak ktos ma odmienne zdanie ale super ze możemy sobie pogadać,chociaz ja to specjalistką wózkową nie jestem :rofl2:
No tak jak masz kiepski teren to musowo duże najlepiej pompowane koła :tak:

reklama
krlnk-ja tez bym chciala nastepny wozek (odmienic sobie) na LEKKI dlatego rozumiem doskonale ze czujesz potrzebe zmian-bo ja tez.I koniecznie obejrz na zywo przed zakupem.
Ivaz-zgadzam sie,nie ma wozka idealnego dlatego...wygodnie jest miec dwa.Tez uwazam ze jeden wozek super sprawdza sie w terenie czy sniegu a drugi leki na zakupy czy wypad jakis.:tak:

Podzdiwiam ze macie juz swoje wozkowe typy takie na 100% upatrzone,ja niestety ciagle nie moge sie zdecydowac.

Wiesz Saro już na przyszły rok o tej porze to nasze dzieciaki będą już dobrze śmigać na własnych nogach, myslę ze zimą 2010/2011 to już chyba wystarczy jeden ten mniejszy, ale to się zobaczy za rok, jak na razie mam dwa, bo nie wyobrażam sobie zostac z wózkiem typu parasolka na małych piankowych kółeczkach przez zimę z niechodzącym jeszcze dzieckiem.
Krlnk ja Ci mogę polecic z czystym simieniem jane slaloma, nie dość ze duży, dobrze amortyzowany na duzych pompowanych kołach,ma dwa zawieszenia twarde i miękkie, to jeszcze do tego lekki, waży zaledwie ponad 8kg. jedyną wadą jest cena ale polecam kupno uzywanego, mi się udało kupic na allegro za 450 zł i nie wymieniłabym tego wózka na żaden inny, wózek płynie, nawet jadąc po bruku. Sorki, że tak zachwalam, ale wózek jest naprawdę ekstra
A w tym twoim casualplay'u nie da się tych kółek zablkować? Ja miałam 4 wóżki z obracami kółkami i we wszystkich modelach można te obrotowe kółka zablokować

Ivaz pisałam ze sie da :) ale wole mezowi o tym nie przypominać bo zaraz będzie no to sie wstrzymać itd :p - on jest tym rozsądniejszym - bynajmniej w sprawach zakupow dla Ju bo ja bym sobie mogła nic a jej wszystko :p :p - ale powiem wam ze zraziłam sie do tego
a te wózki Jane w ogóle dobrą opinią sie cieszą :)
o tako to tyle sie naczytałam ze największą wadą jest WAGA :) )
aa i na przyszły rok sie wózek przyda :) bo wydaje mi sie ze na krótkie spacerki to ok małe nózki dadzą rade ale na dłużej?? własnie my mieszkamy po za miastem, są plusy i minuty - minusy - zero miejsca do spacerów - ew droga lokalna - długa prosta i bezprzystankowa - bo ani ławeczki ani nic - chyba ze sobie kupie takie krzesełko jak do wędkowania :p albo tak samo długa droga na wieś przy któej ani chodnika a kierowcy ....... nie myślą o czymś takim ze moze sie ktoś pojawić na tej drodze oprócz nich - zeby jechać gdzieś dalej do miasta jakiś park czy coś ( o wiele bezpieczniej!!) to już jest większa wyprawa w naszym wypadku - bo na godzinke siłą rzeczy nie wyskoczymy :) a jednak wole dziecko pchać w wózku niz zmęczone nieść :) :) dlatego bym chciała konkretny wózek duży wygodny i MUSOWO rozkładany na płasko - z tym tako sie tylko boje zeby sie do bagażnika zmieścił :/

Ivaz ale normalnie powiem Ci ze mi sie 3 kołowce nie podobają :p zwyczajnie w świecie - mimo ze podobno sie rewelacyjnie prowadzą itd to chyba jestem w tej kwestii tradycjonalistką ;P i chce 4 kołowca :) :)

Wiecie co myślalam jeszcze nad coneco traper - ale widzialam na żywo i na zdjęciach na necie dużo fajniej wygląda - tak to mi sie jakiś ciasny wydaje - no i po 2 czytałam ze mało trawałe są :/ a pozatym ma SKRĘTNE KÓŁKA i to jeszcze mniejsze od tych co teraz mam :p

reklama
krlnk-juz odpowiadam,wyjmowalam ciasto z piekarnika wlasnie:-DMam wozek tako-kiddy.Jak go kupowalam sprzedawca powiedzial ze to jest model z 2007 roku,wiec pewnie na allegro sie go nie znajdzie,ale widze dosc podobny:
efik1 - WÓZEK TAKO KIDDY - wys. GRATIS - NOWOSĆ! (749593501) - Aukcje internetowe Allegro
Moj sie rozni wygladem,ale tak to ogolnie identyczny.Jedyna wada to wlasnie WAGA i dlatego marzy mi sie lekka spacerowka.tez co do designu mam zastrzezenia-po prostu teraz marzy mi sie takie "cos innego",nie wiem jak to wyjasnic:-D

Do góry