reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Sara to mam kolejne pytanie porównywałam właśnie wymiary tako kidy i tako sportster i wychodzi ze kiddy po złożeniu większy - mieści wam sie do bagażnika?? jak tak to jakie macie auto - mamy sedana bmw i tak sie troche obawiam mimo ze bagażnik mały nie jest

no cena cena - to drugie tyle co mam zamiar na wozek przeznaczyć :) hehe wiecie co nakręciłam sie na ten tako i chyba nikt mi już nie przegada chyba ze sie okaże tragedią podczas testu 'macanego'
dzięki dziewcyzny za zainteresowanie :) :) w ogóle :) :)

Dzięki Sara własnie sobie sprawdzałam pojemnosci bagażnika :pP ciekawe jak to sie przekłąda niby wychodzi ze podobnie bo mamy 460 litów a wy 500 ale odjąc butle wiec wychodzi to samo :p :p no nic musze go teraz upolować w jakiejś hurtowni :p ajj doczekać sienie mogę :p no pomijajac fakt ze jeszcze tego nie sprzedałam :p

dziewczyny juz to kiedys pisałam najlepiej miec dwa wózki jeden mały lekki, składający się w parasolkę na zakupy, wyjazdy, szybki spacerek, drugi duzy, dobrze amortyzowany, na pompowanych kołach, które pokonają każdy teren, na długie spacery, na snieg.
Ale niestety nie każdy ma gdzie trzymac dwa wózki, i musi sobie wybrać taki który spełni najwięcej jego wymagań. Ja mam dwa, jeden trzymam zazwyczaj w samochodzie, a drugi stoi w piwnicy, w zlaeżności gdzie wychodzę to wózek dostosuwuję do wyjścia, jeżeli ide do galerii na zakupy, lub jade do znajomych to biorę mały wóżek, a jak wybieram się na spacer do praku to zdecydowanie lepiej mi się jeździ duzym wózkiem.
krlnk jeżeli ten wózeczek spełnia twoje wymagania, podoba ci się, to proponuję wybrac sie do sklepu gdzie go można dotknąć, pomacać, wsadzic dziecko, pojeździc po sklepie, przespać się z tym i dopiero kupić:-) bo wiadomo każda z nas ma inne wymagania co do wózka, dla mnie waga tez była istotna przy zakupie, bo mieszkam na 3 piętrze bez windy i czasami zdarza się, że muszę wtargać wózek na górę:-(

Ivaz ja mam teraz podobnie kolos moj mercedes w sowjej klasie amortyzacja bomba...w domu go trzymam super na spanie dla malego jak w lozeczku nie chce...coneco solar lekki skalada sie jak spoacerowka niestety Hubert go bardz\o wyeksplatowal wiec musze cso nowego chialm polaczyc wygode z lekkoscia bo jednak na 3 pietro go wnosic bede musiala...,

reklama
Ja tylko wpadam na chwilke poinformowac ze kupilismy wozeczek:tak:
Jak to facet w sklepie okreslil-wozek typu "kochaj albo rzuc":-D
I doslownie sie zgadzam-na pierwszy rzut oka bylam na rzuc a po dokladnych ogledzinach i jezdzie z Julita po podworku przed sklepem,na kochaj:-p:cool2:
Swietnie sie rozklada do spania (praktycznie na plasko),amortyzacja wyczuwalna na tylnych i przednich kolach,kolor zaj*bisty,lekki i zwrotny,regulowany podnozek,ladnie sie prowadzi (jak dla mnie).Oczywiscie widze tez wady (czemu nie ma wozkow idealnych?)-2 raczki zamiast jednej i chybotliwy palak/barierke (jakies slabe ma zaczepy chyba).Mam 10 dni na zwrot,ale jestemy z mezem na kochaj zdecydowanie:-DJulita w nim rozesmiana,mimo ze nie woze jej przodem...bo nie ma przekladanej raczki-szkoda.Facet dal mi do zrozumienia ze w Niemczech te wozki roznie sie sprzedaja-w jednym sklepach ida jak bulki,w drugich zalegaja magazyny-typowa klasa srednia.Podejrzewam ze do jutra zauwaze wiecej wad i zalet-sumiennie zdam tu relacje:tak:A wozeczek to Cybex Topaz kolor purple (taki sliwkowy,super jest).Kola sa dziwne:eek: i cos mi sie kojarzy ze kiedys ktos wklejal juz taki wozek,wlasnie po tych kolach,chociaz silver cross dazzle tez ma takie nam koles pokazywal,ale ten jest fajniejszy;-)

Do góry