reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

po wczorajszych zakupach adas jest bogatszy o 2 pary butków z h&m i ten szliczek - golfik który wstawila myfa...
a butki takie

super kozaczki H&M ocieplane kożuszkiem 18/19 (744444811) - Aukcje internetowe Allegro

i takie

Kozaczki H&M j. NOWE (754249373) - Aukcje internetowe Allegro

w sumie chciałam tylko te drugie-brazaowe zeby pasowały do kombinezony, ale babeczka przy kasie akurat przeceniała te czarne i kupiłam za 10 zł wiec nie załuje...brazowe sa 16/17 czyli na teraz a czarne sa 18/19 czyli na wiosne beda ok

jesli chodzi o butki dla maluchów to ja mam dojscie do tanich clarksów, ników i adaidasków wiec pewnie takie głownie bedzie adas miał...chociaz duzo dobrego słyszałam o tych z deichmana-elefanten czy jakos tak...no i geoxy i primi to wiadomo...ale one faktycznie sa drogie-sama chodze w ecco i geoxach, ale głownie dlatego ze mam mała stope i wchodze w dziecieca rozmiarówke wiec i tam mam tansze niz dla dorosłych. ostatnio np kupiłam sandały za 99 zł-ecco własnie, a w czerwcu kupiłam kozaki geoxa za 129 zł

reklama
To ja jeszcze przemyślę sprawę kombinezonu.

Natalia w ogóle jeszcze nie przygotowana na zimę - ma tylko kurteczkę i to po dziecku mojej przyjaciółki - ale fajna jest i wygląda jak nowa. A więc zimowe zakupy jeszcze przede mną.

Sara - fajny ten fotelik. Udanej wyprawy wózkowej.
MM, Modroklejka - śliczne te Wasze butki.

Sara fotelik kolorystycznie masz jak nasz prawie....niestety moj mąż zmodyfikował pare rzeczy pozniej i dla Wojtka nowy bedziemy musieli kupic...

ja z wózkiem mam dylemat i chyba na zime zostawie moja stara spacerowe kolosa na zime idealna....a na wiosne chyba jane nomad kupie ....chociaz wolalabym zeby skladal sie jak parasolka....ale w sumie szerokie seidzisko jest najwazniejsze...i waga...

ja mam butki bartka wszytskie prawie z wyjatkami malymi z ccc ....na zime jednak musze kupic jakies kozazczki Wojtkowi bo po Hubercie oddalam akurat zimowki....

bartka sobie chwale bo nigdy sie nie rozkleily i nie ma bylo problemu z nimi.... antylopy tez podobno sa dobre ale ceneowo podobnie...

ten kask to dobra rzecz jednak...pamietam jak starszak mial poopijana glowke a dokladnie ucho zawsze musial w nie przydzwonic...ech....szkoda ze cena taka moglby byc tanszy

jupi, jupi!!! własnie dostałam ten telefon chicco za etykietki gerbera! jest fajowy, malutki, w sam raz do raczki adasia! ma dwa lusterka, klapke, i piszczace guziki. ale sie ciesze!

A butki na zimę Gabi dostała od mojej cioci, nie używane. Jedne różowe z futerkiem ale bez grubszej podeszwy czyli taka powiedzmy atrapa kozaczków;-) i drugie z kożuszkiem ale to pewnie wczesną wiosną założy:tak:

reklama
Myfa-ja tez zostawiam swojego kolosa na zime,po prostu pewnie beda 2 wozki:tak:
Vinniki-no tak,ten kask ma cos w sobie, niewatpliwie chroni glowke wiec czlowiek spokojniejszy w razie upadkow.
Modro-super ze ci sie udalo:tak:ja to jestem taka jakas antypromocyjna-czesto wole zaplacic niz miec za darmo z lenistwa,po prostu nie chce mi sie wysylac jakies kupony czy etykietki-LENIWA jestem,mowie wam:zawstydzona/y:aaa a buciki superowe:)

Do góry