reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Miotlica-real foto bedzie jutro,dzis juz nie mam sily.Strasznie zmarzlismy na tych zakupach:eek:Moge tylko wstawic link z netu,ale wg mnie wozek wyglada inaczej nieco niz w necie-w necie jest jakby bardziej "kosmiczny" i podbajerzony niz w realu jesli mozna to tak okreslic;-):-D
Moze taki link:
SPACERÓWKA CYBEX Topaz model 2009 Od ręki, W-wa (757130189) - Aukcje internetowe Allegro

Kolor w realu ciemniejszy,taki jakby fioletowo-sliwkowy,jutro obiecuje wstawic fotki:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara- w koncu:-D obyscie sie nie rozmyslili bo znow bedzie co czytac:-p
A ja mialam zrobic foty bucikom Majki jesiennym- wszytskie dostala w prezencie, ale jak sobie pomyslalam o robieniu fot, sciaganiu na kompa przez kabelek, pomniejszaniu rozmiarow zdjec... to mi sie odechcialo...len jestem:zawstydzona/y: ale jutro moze wstawie bo sa naprawde fajne!

aaa jeszcze mialam dodac ze-koles mnie zmartwil ze wozek jest tylko do 15 kg:-(No wiec mowie do meza,ze odpada.Ale kolo do mnie ze wiekszosc wozkow tak ma tych lekkich spacerowych-a ma???Bo wlasnie pamietalam w baby planet ze byl chyba do 22kg.Wiec pierwsze co zrobilam to polecialam po powrocie do domu do...siatek centylowych:-DNa szczescie wyglada na to ze srednio do 2,5 roku zycia powinnam powozic w nim Julite-a jak dobrze pojdzie to do 3 ale ktory trzylatek chce siedziec w wozku?Kuzynka Julitki 3 letnia wazy 12 kg (straszna chudzinka ale ladna dziewuszka) to biega jak fryga,gdzie jej tam do wozka.

modro-no ja sie dlugo wahalam bo facet byl szczery (natrafilam na super sprzedawce-nie wciskal kitu) i powiedzial ze jakosc silver crossow jest lepsza niz cybexow-wiec jestem swiadoma ze moj wozek to nie jakies cudo ale i tak go...kocham (poki co):-DJak w razie kupicie dazzle to bedziemy zasuwac se z bialymi dziwacznymi koleczkami,a co tam:eek::-DA,i lepiej nie jezdzic tymi kolami po sniegu-podobno robia...za pług:-D:-D:-D
ps.fany ten szary-bo wlasnie w necie wylukalam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
widze kolejna sprawde w moim wozku-trzeba kupic spiworek czy tam okrycie na nozki.zastanawiam sie czy lepsze bordowe czy np jasnoszare/srebrne.Obawiam sie ze bordowe nie dopasuje kolorem i bedzie wygladac jak "sztukowane".No nic,musze przemyslec.

widze kolejna sprawde w moim wozku-trzeba kupic spiworek czy tam okrycie na nozki.zastanawiam sie czy lepsze bordowe czy np jasnoszare/srebrne.Obawiam sie ze bordowe nie dopasuje kolorem i bedzie wygladac jak "sztukowane".No nic,musze przemyslec.

Sara najlepiej kupic do kompletu;-) chyba ze nie maja:eek: bo nie wiem czy kazda firma ma swoje spiworki:zawstydzona/y:

reklama
Weszlam na stronke cybexa i sa spiworki ale cos czuje nosem ze drogie.A w sklepie nie mieli,moze na zamowienie mozna sprowadzic.Dowiem sie jutro.

Do góry