reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ja kupie ale 2 częściowy dlatego ze w okolicy lutego marca nasze dzieci mogą już zaczynać stawiać pierwsze kroki dlatego chce normalne ciepłe buciki np bartek.... a jak zobaczą śniego to napewno będa chciały na kolana i oglądac... wiec ja kombinezon na 100 kupię
Sara fotelik super:) a Julit w nim jak na tronie:)

Ja też zdecydowałam, że kupię tylko kurteczkę, mam śpiwory do wóżków, więc starczy. A buciki pewnie bedę miała bartkowe, bo koleżanka pracuje w Bartku i mi przyniesie za 38zł z najnowszej kolekcji:-p Ceny butów bartkowych w sklepach sa porażające:szok:
Dla Oskara tez zawsze miałam Bartki,ale szczerze dla mnie to żadna rewelacja te buty. Ta moja kumpela co pracuje w Bartku mi mówiła że część fasonów sprowadzaja z chin jakiejś firmy krzak i tylko, naszywają u siebie metki bartka, wymieniaja wyściólkę w środku.

Ja też niestety słyszałam kiepskie opinie o Bartku dlatego od bardzo dawna już ich nie kupuję u nas albo Geox albo Ecco :tak:
Ja kupiłam kurtkę ale kombinezon tez musi być na saneczki albo jak zechciało by dziecko podreptac po śniegu albo po prostu żeby ubrać na szybkiego,kombinezony jak dla mnie były zawsze dużo wygodniejsze :tak:
Sara fotelik super :-)

A ja czesto kupowałam Bartka , myślałam że te buty są porządne , no i trochę tańsze niż ecco.W tamtym roku na koniec zimy kupiłam przecenione o 70% kozaczki ecco dla starszej córki i teraz przymierzała i są w sam raz.Po lecie kupiłam jej przecenione sandały rozmiar wieksze i myśle że w lato będą dobre.:-)

Iwona zgadza sie na przecenie można coś trafić,tylko zależy jak duża ta przecena bo jak się nieutrafi z rozmiarem to lipa za duzo do stracenia,co innego dla nas nam już nogo nie rosną chyba:-D:-D:-Dja sobie często buciki kupuje na przecenach a że ogólnie kupuję klasyczne byciki nie mam problemu że będa nie modne ;-)

ATsonia - super zakupy! naprawdę anio udało Ci się znaleźć te zabaweczki. miałaś dużo szczęścia :-)
Kitki - bardzo fajne zakupy. będę za 3 tygodnie w szczecinie to zajrzę do galaxy, bo akurat zazwyczaj tam obok - w tym samym budynku nocuję, może też znajdę coś fajnego:tak:

To moze bysmy sie spotkały jak znajdziesz czas?:-) tylko ze ja moge dopiero po 15 po pracy

reklama
Do góry