reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Gosia a ta spacerowka rozklada sie na plasko do spania?Bo calkiem calkiem wyglada i leciutka:tak:No to mam 3 wozek do rzutu moneta chyba:-DJeszcze pewnie jutro dojda ze 2 (ostatnio bylam tak nastawiona na arie ze niczemu nie bylam w stanie sie przyjrzec dluzej) i bedzie wesolo:-D

reklama
rozklada sie na plasko ale ma jedna wade za to wg mnie porzadna- nie ma regulowanego podnozka, takze nawet jak dziecko zasnie " na lezaco" to nogi i tak ma zgiete wiec to cholernie niewygodne. Aha i akurat ten model cvo ja dostane nie ma barierki ale wiem ze te nowsze juz maja, ale tak czy inaczej to sie da dokupic natomiast podnozka juz sie nie zmieni.
Oprocz tego wozeczek jest super

Sara a moze Ty przestan juz myslec o tym wozku przeciez w sumie mialas go zakupic wiosna;-)
Moze pozniej latwiej bedzie Ci podjac jakas decyzje!!!

Szym pil kiedys z niekapka pare razy a teraz cos mu sie odmienilo i gryzie ten ustnik,wylewa picie z niego a potem wyrzuca na podloge.
Oczywiscie trenujemy picie ale marnie nam idzie:eek:

Gosia wozeczek fajny,podoba mi sie :))

zrobimy runde w sr i czw po sklepach i jezeli nic mi nie wpadnie w oko chocby w 90% to faktycznie dam sobie spokoj:tak:
mam maude na kolanach wiec stukam oszczednie 1 palcem

A powiedzcie mi dziewczyny, czy kombinezon to jest jakiś konieczny zakup? Bo jakoś wolę takie Maluchy w kurteczkach i spodenkach, ale może ja nie doceniam lub nie myślę o jakimś konkretnym zastosowaniu kombinezonu... Oświećcie mnie...

eeee myślę ze kombinezon nie jest niezbędny. Jeśli ma sie spiworek do wózka to starczy tylko kurteczka, tak mi się wydaje. zresztą zawsze można jakieś ocieplane spodenki kupić.

Kupiłam kombinezon bo nie będzie się podwijał jak kurtka. ale teraz jak kupiliśmy ciepły śpiworek do wózka to nawet ten argument nie jest tak ważny

miotlica-podejrzewam ze niekonieczny,w razie czego jednak mam.Moze na mrozy lepszy bo nigdzie nie podwiewa...ciezko powiedziec;-)

zapomnialabym o foteliku samochodowym.wiec mamy jak juz pisalam coneco music sea-niebiesko-granatowy.inne kolory w realu nie bhyly az tak fajne jak na foto,do tego manmy autko granatowy metalic + granatowa tapicerka wiec ten jest idealny.:tak:

reklama
Do góry