reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara o tym samym pomyslalam co Magdalenka:-D:-D:-D

Maniulka nie ma koszyka a to chyba dlatego ze to siedzisko opuszcza sie dosc nisko i ten caly koszyk po opuszczeniu siedziska bylby zbedny.
A zabawka jest taki kot-tygrys sama nie wiem co to jest.
Przyczepia sie go do tego blatu.
Zapiac mozna albo z jednej albo z drugiej strony.

Mnie sie podoba to ze moge go sobie opuscic i usiasc na krzesle i karmic nie siegajac za wysoko reka.

Myslalam o Chicco tak jak ostatnio pisalam ale on sie nie opuszcza tylko w zamian tego ma kulka z tylu:-p.
I nie podobalo mi sie tez z tego wzgledu ze w takie grochy wielkie.

Ewelciu, chicco tez ma regulowane poziomy wysokosci.

reklama
ATsonia - super zakupy! naprawdę anio udało Ci się znaleźć te zabaweczki. miałaś dużo szczęścia :-)
Kitki - bardzo fajne zakupy. będę za 3 tygodnie w szczecinie to zajrzę do galaxy, bo akurat zazwyczaj tam obok - w tym samym budynku nocuję, może też znajdę coś fajnego:tak:

A mam pytanie jak radza sobie dzieciaczki z kubeczkami niekapkami wiem że były tu juz jakies próby,my będziemy mieć w czwartek bo zmówiłam na alegro i koleś ma przywieść ten podwójny zestaw z Lovi ciekawe czy się u nas sprawdzi:rofl2:

ja tylko napisze ze wbrew radom kupilam ten wozeczek a konkretnie taki
Jumper X TAKO + fotelik-AUKCJA PRODUCENTA-GRATISY (749902687) - Aukcje internetowe Allegro
kolor ten brazowy w zielone koła. Mezu tez sie w nim zkaochal, zreszta naprawde jest swietny,, jezdzi sie rewelacyjnie- parasolke dostaniemy od znajomych po ich dzieciahc taka lzejsza, wiec chcialam mieccos porzadnego na duzych kolach. A ze przy nastepnej dzidzimodel bedzie przestarzaly- mi tonie przeszkadza, wielbicielka mody nie jestem dla mnie wazne zeby w maire dobrze jezdzilo a ten wozek spelnia te wymagania
Oo a to jest ta spacerowka ktora dostaniemy
wózek mamas&papas ( peg perego ) ora (743893557) - Aukcje internetowe Allegro

maniulka- ja kupilam Majce niekapek z Aventa juz jakies 2tyg temu bo z butelki nie umiala- i o dziwo za pierwszym razem wypila pol kubka:tak: takze albo jest taka zdolna albo bardzo jej sie chcialo pic;-). Inna sprawa ze jak sie napije tyle ile jej pasuje to potem sie nim bawi tak jak napisala ATsonia- gryzie go i oglada

Cos mam z kompem-pisalam posta i mnie wywalilo:no:
Gosia-najwazniejsze ze wozki spelniaja Twoje wymagania.Opinie czyjes sa tylko dla rozeznania sie czemu akurat dany wozek jest odradzany ale to sa CZYJES opinie,a wybierasz ty.Wiec obojetnie czy my tu sobie doradzamy czy odradzamy to i tak twoj wybor jest najlepszy bo pod twoje potrzeby.Wozeczki fajne:tak:Moj obecny wozek tez jest TAKO,ale starsza wersja jakas:tak:
Mam jakis napis"jedno z urzadzen USB podlaczonych do tego komputera ma awarie",komp sie chyba psuje:-(

Teraz sie dopatrzylam ze ladniutka ta twoja spacerowka!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sara jja to samo mam od paru dni i dopiero wczoraj wieczorem sie dowiedzialam ze jutro konczy nam sie umowa na neta:baffled: a tez myslalam ze sie komp psuje blondynka jestem... w kazdym razie ostatnio tez jak sie nam konczyla umowa to tydzien wczesniej mielismy problemy z polaczeniem i teraz jest to samo... a jutro to juz w ogole bedzie koniec i nie wiem co dalej bo nie przedluzamy umowy i chcemy jakiegos nowego operatora a jeszcze nic nie zrobilismy wiec bede bez neta...
troche zeszlam z tematu sorki:zawstydzona/y:

Do góry