reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ewelcia dzięki za opis,a czy tam jest koszyczek???i chyba jakas zabawka jeszcze,mam jeszcze parę dni na wybranie czegoś :tak:chciała bym juz go mieć bo normalnie jak Marti je w tym gryzaczku to cały fotelik mam uwalony np.bananem
Karolka dobrze myślałam że to on bardzo mi się podobał byłam na niego zdecydowana ale nie kupiłam jak się okazało że ma spacerówkę kubełkową i tez miał być czerwony,śliczny jest:-)

reklama
Sara o tym samym pomyslalam co Magdalenka:-D:-D:-D

Maniulka nie ma koszyka a to chyba dlatego ze to siedzisko opuszcza sie dosc nisko i ten caly koszyk po opuszczeniu siedziska bylby zbedny.
A zabawka jest taki kot-tygrys sama nie wiem co to jest.
Przyczepia sie go do tego blatu.
Zapiac mozna albo z jednej albo z drugiej strony.

Mnie sie podoba to ze moge go sobie opuscic i usiasc na krzesle i karmic nie siegajac za wysoko reka.

Myslalam o Chicco tak jak ostatnio pisalam ale on sie nie opuszcza tylko w zamian tego ma kulka z tylu:-p.
I nie podobalo mi sie tez z tego wzgledu ze w takie grochy wielkie.

magda19lenka- na allegro znalazłam laskę z mojego miasta i zaproponowałam jej, że zamiast wystawiać na allegro niech najpierw podeśle zdjęcia zabawek do mnie a to czego ja nie wezmę niech wtedy wystawia i jej się to bardzo spodobało bo tez ma male dziecko i jej się nie chce latac po pocztach i wysyłac i tak się dogadałyśmy :-D i dziś wieczorem jej mąż przywozi mi do domu te wszystkie zabaweczki

reklama
Do góry