reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ewelcia bo to jest wszystko komercja ,wolny rynek, wygoda rodziców, dziecko by sie naprawde bez tego obyło. Zauważyłam że moja Zoska woli zwykle pudełko, jakąs metkę, czy też plastikowy kubeczek do zabawy niż wypasione zabawki fisher price za duża kasę.

reklama
AIvaz masz racje!!!
Moj szym lubi plastikowa butelke z woda,turla ja sobie po podlodze!!!
A jak zobaczy ze ja pije wode z butelki to on akurat w danym momencie chce ta butelke:-D:-D:-D
Lubi tez futeral od aparatu:-Dkiedys mi upadl i on sie dorwal do niego i teraz jak widzi futeral to jest koniec swiata normalnie:-D

Ewelcia bo to jest wszystko komercja ,wolny rynek, wygoda rodziców, dziecko by sie naprawde bez tego obyło. Zauważyłam że moja Zoska woli zwykle pudełko, jakąs metkę, czy też plastikowy kubeczek do zabawy niż wypasione zabawki fisher price za duża kasę.
To po co kupujesz zabawki jezeli Zosia woli kubki itp? :sorry2: Ja np wole zeby miala jedna pozadna zabwke niz 150 grzechotek itp... choc ma ich sporo (ale to dostala)
STWIERDZAM ZE WSZYSTKO JEST NIEZDROWE I NIEBEZPIECZNE!!!!!!
wkurza mnie juz ten temat:rofl2:

Tak tylko jeżeli ktoś przez cały czas drąży temat to chce komuś dopiec i tyle,niech napisze co o tym myśli a nie drąży i drąży wkurza mnie to jak to czytałam to takie miałam odczucia że trzeba naskoczyć na MM bo ona ma skoczka to samo tyczy się innych tematów.Jakoś nie fajnie tu jest ostatnio i coraz mniej mam ochotę tu pisać

A ja dla odmiany ten watek lubie i inne "konkretne" a mniej te ogolne i zazwyczaj juz nie mam na nie czasu;-)
Wydaje mi sie ze wszystko co stosuje sie nie w nadmiarze a z umiarem na pewno nie bedzie szkodliwe:tak:
Madzik-az poplulam monitor-ja tez wole auta niz lalki?Moze my jakies dziwne jestesmy?:-DI z krzeselkami tez sie zgadzam -wg mnie krzeselka do karmienia w przedziale 200-250 zl sa identyczne-maja te same stelaze (jak z jednej tasmy fabrycznej puzczone),tylko tapicerki z logo anej firmy:-D

reklama
To po co kupujesz zabawki jezeli Zosia woli kubki itp? :sorry2: Ja np wole zeby miala jedna pozadna zabwke niz 150 grzechotek itp... choc ma ich sporo (ale to dostala)
STWIERDZAM ZE WSZYSTKO JEST NIEZDROWE I NIEBEZPIECZNE!!!!!!
wkurza mnie juz ten temat:rofl2:
MM nie denerwuj się złośc piękności szkodzi;-) Zosia w tej chwili woli kubki, gazety, itp, na razie jej zabawa polega na badaniu, dotykaniu i gryzieniu przedmiotów i jej jest wszystko jedno czy wsadzi do gęby fisher price czy coś innego. Zgadzam się z tobą, że lepiej kupić porządną zabawkę niż tysiąc bylejakich
Maniulka a co do skoczków to nie miałam zamiaru nikomu dokuczyć bo sama używałam jak mój syn był mały i nie widzę zeby mu się jaką krzywda z tego powodu stała, ale tez przytoczyłam słowa fizjoterapeutów na ten temat

Do góry