reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Gosiu ogółem fajnie, bo cena przystępna, tylko po co ci gondolka i fotelik .....:dry::dry: to już ci raczej niepotrzebne więc chyba szkoda na to kasy;

dziewczyny a ja przepraszam ze tak na szybkiego ale napiszcie co myslicie o tej ofercie??
WÓZEK DZIECIĘCY JUMPER X + HUSTAWKA GRATIS:) (740007308) - Aukcje internetowe Allegro
Dostalismy jeszcze kaske i chcialam wlasnie kupic wozek caly komplet a tu jeszcze hustawka jest gratis chyba fajne no nie??

Gosiu, wizualnie całkiem fajny, ale czy masz możliwość obejrzenia go gdzieś u siebie?
Zawieszenie tego wózka jest podobne do mojego Mikado, mi średnio podpasowało, zresztą Magdalenka też coś może o tym powiedzieć. Nie wiem, czy nie lepiej byłoby przeznaczyć te pieniążki na lepszy wózek np. samą spacerowkę. Przynajmniej ja bym tak zrobiła. Jeśli chcesz kupić zestaw, ponieważ myślisz z czasem o drugim dziecku to może warto teraz kupić lepszą spacerówkę a kiedyś dokupić do niej gondolę?

Ja po wózku Mikado strasznie się zraziłam to tego typu wózków, aczkolwiek mam koleżanki, które korzystają z Mikado i sa zadowolone. Teraz mam Teutonię i jak dla mnie jest boska.

a pierwszą lepszą huśtawkę na allegro znalazłam za ok 100 zł
http://www.allegro.pl/item733222260_sliczna_hustawka_hustawki_produkt_polski.html
bądź taka
http://www.allegro.pl/item736247183_babycare_volvo_hustawka_hustawki_idealny_prezent.html

Ostatnia edycja:
no wlasnie my chcemy caly komplet ze wzgledu na to ze na pewno bedziemy mieli jeszcze jakies dzieci-tzn tak plaujemy i mamy nadzieje ze Pan Bog da:-) a obecna gondola to jest w stanie tragicznym

Gosiu ogółem fajnie, bo cena przystępna, tylko po co ci gondolka i fotelik .....:dry::dry: to już ci raczej niepotrzebne więc chyba szkoda na to kasy;

tak naprawdę ja bym kupiła jakąś fajną "mocniejszą" na zimę spacerówkę rozkładaną na maksa i skoczka oddzielnie i jeszcze kaska by Tobie została - bo faktycznie gondola i fotelik to już nie dla naszych - albo możesz sobie kupić jakiś fotelik 0-25 kg
dobra inwestycja na długo
ja kupiłam taki
FOTELIK od 0-25 kg BABY DESIGN ESPIRO OPTIMA +WKŁ (736421746) - Aukcje internetowe Allegro

wózek kupiłam taki - ten szary ostatni
BABY DESIGN SPRINT 2009 WAGA 8kg! W-wa wys=0zł (741372590) - Aukcje internetowe Allegro
polecam fajny - i do leżenia się rozkłada

a huśtawka 139 zł też różowa
BABYCARE VOLVO HUSTAWKA HUSTAWKI Z TACKĄ DO ZABAW (744815937) - Aukcje internetowe Allegro

i masz super zestaw....:confused:

Carolin jumper jest o niebo lepszy od bostona macałam go, strasznie żałuję że go nie kupiłam, teraz najchętniej kupiła bym samą spacerówkę od jumpera ale spredają go tylko w komplecie ....

wozek widzialam na zywo spacerujac z Majka i nawet wypytalam Pani czy sie jej podoba wozek-nie miala zastrzezen mi tez sie wydaje ok

aha a co do wozka to ja mam takie wymagania ze pasuje mi jeden na sto:-) w tym wyzej nie pasuja mi plastikowe kola- musza byc pompowane:tak:

ja bym zrobiła identycznie zainwestować teraz w fajną lekką spacerówkę do której można dokupić dostawke z myślą na pózniej dla obecnego dziecka.... a kupno wózka teraz na potem jest troszkę bez sensu bo za 2-3 lata ten sam wózek będzie za grosze a w tej cenie kupisz lepszy tylko starszy.... takie jest moje zdanie

reklama
no wlasnie my chcemy caly komplet ze wzgledu na to ze na pewno bedziemy mieli jeszcze jakies dzieci-tzn tak plaujemy i mamy nadzieje ze Pan Bog da:-) a obecna gondola to jest w stanie tragicznym

Gosiu to ja też dołączam do dziewczyn, kup lepiej porządną spacerówkę, do której będziesz mogła później dokupic gondole. Ja miałam jedo vedi (wielofunkcyjny) a teraz mam spacerówkę jane slaloma (kupiłam używaną), i możesz mi wierzyc zupełnie inny komfort jazdy. Oczywiście mozna do niej dokupić i gondole i fotelik, chociaz ja nie zamierzam juz wiecej miec dzieci

Do góry