reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Gosiu ogółem fajnie, bo cena przystępna, tylko po co ci gondolka i fotelik .....:dry::dry: to już ci raczej niepotrzebne więc chyba szkoda na to kasy;

dziewczyny a ja przepraszam ze tak na szybkiego ale napiszcie co myslicie o tej ofercie??
WÓZEK DZIECIĘCY JUMPER X + HUSTAWKA GRATIS:) (740007308) - Aukcje internetowe Allegro
Dostalismy jeszcze kaske i chcialam wlasnie kupic wozek caly komplet a tu jeszcze hustawka jest gratis chyba fajne no nie??

Gosiu, wizualnie całkiem fajny, ale czy masz możliwość obejrzenia go gdzieś u siebie?
Zawieszenie tego wózka jest podobne do mojego Mikado, mi średnio podpasowało, zresztą Magdalenka też coś może o tym powiedzieć. Nie wiem, czy nie lepiej byłoby przeznaczyć te pieniążki na lepszy wózek np. samą spacerowkę. Przynajmniej ja bym tak zrobiła. Jeśli chcesz kupić zestaw, ponieważ myślisz z czasem o drugim dziecku to może warto teraz kupić lepszą spacerówkę a kiedyś dokupić do niej gondolę?

Ja po wózku Mikado strasznie się zraziłam to tego typu wózków, aczkolwiek mam koleżanki, które korzystają z Mikado i sa zadowolone. Teraz mam Teutonię i jak dla mnie jest boska.

a pierwszą lepszą huśtawkę na allegro znalazłam za ok 100 zł
http://www.allegro.pl/item733222260_sliczna_hustawka_hustawki_produkt_polski.html
bądź taka
http://www.allegro.pl/item736247183_babycare_volvo_hustawka_hustawki_idealny_prezent.html

Ostatnia edycja:
no wlasnie my chcemy caly komplet ze wzgledu na to ze na pewno bedziemy mieli jeszcze jakies dzieci-tzn tak plaujemy i mamy nadzieje ze Pan Bog da:-) a obecna gondola to jest w stanie tragicznym

Gosiu ogółem fajnie, bo cena przystępna, tylko po co ci gondolka i fotelik .....:dry::dry: to już ci raczej niepotrzebne więc chyba szkoda na to kasy;

tak naprawdę ja bym kupiła jakąś fajną "mocniejszą" na zimę spacerówkę rozkładaną na maksa i skoczka oddzielnie i jeszcze kaska by Tobie została - bo faktycznie gondola i fotelik to już nie dla naszych - albo możesz sobie kupić jakiś fotelik 0-25 kg
dobra inwestycja na długo
ja kupiłam taki
FOTELIK od 0-25 kg BABY DESIGN ESPIRO OPTIMA +WKŁ (736421746) - Aukcje internetowe Allegro

wózek kupiłam taki - ten szary ostatni
BABY DESIGN SPRINT 2009 WAGA 8kg! W-wa wys=0zł (741372590) - Aukcje internetowe Allegro
polecam fajny - i do leżenia się rozkłada

a huśtawka 139 zł też różowa
BABYCARE VOLVO HUSTAWKA HUSTAWKI Z TACKĄ DO ZABAW (744815937) - Aukcje internetowe Allegro

i masz super zestaw....:confused:

Carolin jumper jest o niebo lepszy od bostona macałam go, strasznie żałuję że go nie kupiłam, teraz najchętniej kupiła bym samą spacerówkę od jumpera ale spredają go tylko w komplecie ....

wozek widzialam na zywo spacerujac z Majka i nawet wypytalam Pani czy sie jej podoba wozek-nie miala zastrzezen mi tez sie wydaje ok

aha a co do wozka to ja mam takie wymagania ze pasuje mi jeden na sto:-) w tym wyzej nie pasuja mi plastikowe kola- musza byc pompowane:tak:

ja bym zrobiła identycznie zainwestować teraz w fajną lekką spacerówkę do której można dokupić dostawke z myślą na pózniej dla obecnego dziecka.... a kupno wózka teraz na potem jest troszkę bez sensu bo za 2-3 lata ten sam wózek będzie za grosze a w tej cenie kupisz lepszy tylko starszy.... takie jest moje zdanie

reklama
no wlasnie my chcemy caly komplet ze wzgledu na to ze na pewno bedziemy mieli jeszcze jakies dzieci-tzn tak plaujemy i mamy nadzieje ze Pan Bog da:-) a obecna gondola to jest w stanie tragicznym

Gosiu to ja też dołączam do dziewczyn, kup lepiej porządną spacerówkę, do której będziesz mogła później dokupic gondole. Ja miałam jedo vedi (wielofunkcyjny) a teraz mam spacerówkę jane slaloma (kupiłam używaną), i możesz mi wierzyc zupełnie inny komfort jazdy. Oczywiście mozna do niej dokupić i gondole i fotelik, chociaz ja nie zamierzam juz wiecej miec dzieci

Do góry