reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Carolin jumper jest o niebo lepszy od bostona macałam go, strasznie żałuję że go nie kupiłam, teraz najchętniej kupiła bym samą spacerówkę od jumpera ale spredają go tylko w komplecie ....

OK OK :) nie widzialam jumpera i po bostonie mam pewien uraz ;)

ja ponieważ też myślimy w przyszłości o kolejnym dziecku mam teraz dobrą spacerówkę rozkłądaną na płask, do której można dokupić gondolę a fotelik samochodowy sobie chyba zostawimy.

Poza tym Gosiu, nie namawiam CIę na taki wariant, ale zanim będziecie mieć kolejne dziecko kilka ładnych miesięcy upłynie, czy warto, aby Tobie teraz gondola miejsce zajmowała i się kurzyła? No chyba, ze masz miejsce, to wtedy zmienia postać rzeczy :).

Gosiu, wizualnie całkiem fajny, ale czy masz możliwość obejrzenia go gdzieś u siebie?
Zawieszenie tego wózka jest podobne do mojego Mikado, mi średnio podpasowało, zresztą Magdalenka też coś może o tym powiedzieć. Nie wiem, czy nie lepiej byłoby przeznaczyć te pieniążki na lepszy wózek np. samą spacerowkę. Przynajmniej ja bym tak zrobiła. Jeśli chcesz kupić zestaw, ponieważ myślisz z czasem o drugim dziecku to może warto teraz kupić lepszą spacerówkę a kiedyś dokupić do niej gondolę?

Ja po wózku Mikado strasznie się zraziłam to tego typu wózków, aczkolwiek mam koleżanki, które korzystają z Mikado i sa zadowolone. Teraz mam Teutonię i jak dla mnie jest boska.

a pierwszą lepszą huśtawkę na allegro znalazłam za ok 100 zł
Śliczna huśtawka huśtawki PRODUKT POLSKI !! (733222260) - Aukcje internetowe Allegro
bądź taka
BABYCARE VOLVO HUSTAWKA HUSTAWKI IDEALNY PREZENT ! (736247183) - Aukcje internetowe Allegro
Mam taka wlasnie hustawke tylko ze rozowa w kwiatki:tak:

Gosia ja też uważam że lepiej zainwestować w dobra fajną spacerówkę a taki zakup na później jest bez sensu,jak urodzisz następnego szkraba możesz dokupić gondolkę

Gosiu ja rowniez jestem podobnego zdania;-)

Kaczuszka ja tez mam taka hustawke:tak:
Krzeselko jest do 18kg:tak:ja w tym krzeselku karmie malego.
Jak siedzi wniej i nie odegne tej "nozki" zeby maly byl w pozycji pol lezacej to reka siega prawie ze do podlogi,wyrzuca zabawki i probuje je podniesc:baffled:.
Kiedys jakos sie zawiesil ze lezal w tym prawie w poprzek:baffled:
JAk to krzeselko jest zawieszone i sie husta to jest ok,

ja na szybko oblukuje jeden z moih ulubionych watkow,na innych produkowac bede sie wieczorkiem jk m.do roboty pojdzie:tak:

Co do hustawek-czy nie uwazacie ze to jest "za statyczne" juz dla naszych maluchow?Mam na mysli ze moja Julitka juz w lezaczku nie wysiedzi bo albo chce z niego wyjsc albo sie zgina tak ze z niego wypada,bujanie ja w nim juz ja nie bawi.Przynajmniej dla Juli na hustawke juz za pozno-podejrzewam ze zajmowala by ja max 10 min dziennie;-)Ona chce sie za wszelka cene poruszac.Bardziej mam na uwadze jezdzik-pchacz ze wskazaniem na pchacza ze jak juz zacznie sie trzymac na nozkach by sobie przy nim dreptala.Hustawki na tym etapie wydaja mi sie juz malo rozwojowe i zajmujace;-)No chyba ze hustawka do bujania razem z mama (lub hamak) na dworze-to chetnie bo i ja bym sie bujnela w sloneczku:-D

reklama
Gosiu- podzielema zdanie większości dziewczyn , kup teraz wypasioną spacerówka, bo jak będziecie mieli drugiego bobaska to i tak będziesz chciała mieć nowy wózek-tak juz z nami jest babami!!! :-D

Do góry