maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Gosia ja też uważam że lepiej zainwestować w dobra fajną spacerówkę a taki zakup na później jest bez sensu,jak urodzisz następnego szkraba możesz dokupić gondolkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Carolin jumper jest o niebo lepszy od bostona macałam go, strasznie żałuję że go nie kupiłam, teraz najchętniej kupiła bym samą spacerówkę od jumpera ale spredają go tylko w komplecie ....
Mam taka wlasnie hustawke tylko ze rozowa w kwiatkiGosiu, wizualnie całkiem fajny, ale czy masz możliwość obejrzenia go gdzieś u siebie?
Zawieszenie tego wózka jest podobne do mojego Mikado, mi średnio podpasowało, zresztą Magdalenka też coś może o tym powiedzieć. Nie wiem, czy nie lepiej byłoby przeznaczyć te pieniążki na lepszy wózek np. samą spacerowkę. Przynajmniej ja bym tak zrobiła. Jeśli chcesz kupić zestaw, ponieważ myślisz z czasem o drugim dziecku to może warto teraz kupić lepszą spacerówkę a kiedyś dokupić do niej gondolę?
Ja po wózku Mikado strasznie się zraziłam to tego typu wózków, aczkolwiek mam koleżanki, które korzystają z Mikado i sa zadowolone. Teraz mam Teutonię i jak dla mnie jest boska.
a pierwszą lepszą huśtawkę na allegro znalazłam za ok 100 zł
Śliczna huśtawka huśtawki PRODUKT POLSKI !! (733222260) - Aukcje internetowe Allegro
bądź taka
BABYCARE VOLVO HUSTAWKA HUSTAWKI IDEALNY PREZENT ! (736247183) - Aukcje internetowe Allegro
Gosia ja też uważam że lepiej zainwestować w dobra fajną spacerówkę a taki zakup na później jest bez sensu,jak urodzisz następnego szkraba możesz dokupić gondolkę
Mam taka wlasnie hustawke tylko ze rozowa w kwiatki
Gosiu ja rowniez jestem podobnego zdania;-)