reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

MM a ty tez masz Fisher Prices ?rain forest?jak ja?
ja bralam i jest ok.
przy tej macie jest tylko jeden lisc ktory szelesci reszta zabawek doczepiana

reklama
ja ostatnio z Lovi trafiłam na promocję 2 kubki niekapki w cenie 20,50 :szok: to chyba mało nie?

jeden jest od 6 m a drugi od 12 m w suuuuper wyrazistych kolorach!!!!

Widzę, że teraz wątek rozwinął się w przeciwnym kierunku tj sprzedaż niepotrzenbnych juz rzeczy po naszych dzieciaczkach. Ja też szykuję się do sprzedaży maty i karuzeli i też nie wiem na ile wycenić, obie te rzeczy można powiedzieć są w idealnym stanie, są firmy Tiny Love, jak patrze na allegro to dosyć dobrze sie sprzedają, zawsze dużo ludzi licytuje zabawki firmowe. Z resztą sama też szukam takich zabawek po rozsądnej cenie.. Choć matę i karuzelę kupiłam nowe i chciałabym przynajmniej 200zł za nie, ale zobaczymy.
MM co do szeleszczących elementów z maty to z moją po upraniu zupełnie nic się nie działo, jest jak nówka, nawet nie widać śladów użytkowania:-):-)

reklama
Do góry