reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
dziewczyny nie wiecie czy mozna gdzies kupic taka znizke do smyka 20%?? szukalam ale nie znalazlam a swoje juz wykorzystalam:baffled: kurcze a chce kupic lozeczko turystyczne lub kojec, znalazlam wlansie w smyku fajne i z ta znizka by sie oplacalo

ja mam 2 niewykorzystane ale sa do 31. 07 wiec nie wazne juz:-( a szkoda bo bym Ci je oddała, mi nie potrzebne sa. Ale ze mnie gapa, całkiem o nich zapomniałam, bo mogłam przeciez wczesniej którejs z Was oddac:zawstydzona/y:

:-):-):-)

Załączniki

• HPIM4429.jpg
    HPIM4429.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 31
  • HPIM4432.jpg
    HPIM4432.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 37
Nie,nie nie... Justyna...-ja na 100% nie chce drewnianego kojca bo juz mam drewniane lozeczko wiec po co mi drugi podobny sprzet:sorry2:Kazdy ma inne potrzeby:tak:Ja potrzebuje czegos: szybkiego w skladaniu/rozkladaniu (1 ruchem) bo nie bede odkurzajac czy chowajac grata z widoku meczyc sie z jakas konstrukcja,cos co wyjme,wykorzystam,przestane korzystac i w mig schowam,czegos miekkiego aby amortyzowalo bolesnosc upadkow-Julita jest zdecydowanie ruchliwym i zywym dzieckiem i juz dosc pocwiczyla i na pewno pocwiczy uderzanie glowka...:baffled: wiec nie musze jej fundowac kolejnych siniakow:-pCo do nieprzejrzystej siatki...po pierwsze dziecko siedzi ta tylko czasem jak jest taka potrzeba a po drugie lepiej jak nie widzi ze w pokoju nie ma mamy bo bedzie ryk:-DTak na powaznie-Julita jak jeszze nie zdejmowala nagminnie ochraniaczy z lozeczka to jak miala zasloniey swiat umiala zajac sie sama soba w lozeczku gadajac do zabawek a teraz jak sciaga ochraniacze to nas z mezem podglada i kweka jak nie ma nikogo w polu widzenia;-)
Natomiast mam pytanie do Miroslawy-czy podloga jest miekka czy sztywnawa w takim kojcu jak ty masz i jaki masz bo nie doczytalam?;-)
Ja sie jedynie zastanawiam czy warto kupowac kojec,chociaz moj m.bardzo sie napalil bo mu pokazywalam i mowi by kupic,ale ja na to ze poczekajmy po chrzcinach lub podrzucmy komus taki pomysl na prezent hihi:-pMnie tez sie kojec podoba i na 100% wycofuje sie z lozeczek turystycznych ktore nigdy mi jakos nie pasowaly,moze poza slawna pomaranczowa zyrafka i krowka-plus za wyglad:tak:

Eve,Ivaz-gratuluje nowych wozeczkow i oby wam sie dobrze prowadzily i dzieciaki je lubily:tak:

Jeszcze co do zabawek-popieram ze Julite tez interesuje COKOLWIEK,to nie musza byc zabawki ktorych i tak ma za duzo.Kazdy kto do nas przychodzi (a mamy wizyty srednio 1-2 razy na tydzien) przynosi pampersy,kocyki lub zabawki,jedynie na imieniny dostala TYLKO 2 zabawki a tak to wyjatkowo same ubranka.Czy ci ludzie nie rozumieja ze mamy tylko 42m i nie ma gdzie tych zabawek trzymac a Julita sie nimi interesuje max.2 tygodnie i ja nudza???W piatek kolejni znajomi-obstawiam pampersy:-D

No mówiłam Wam że jak do niego wtedy wsiadła to jakas taka szczęśliwa :-D Do koloru miała obiekcje, ale wkońcu kupiliśmy, cena nas skusiła :tak:

reklama
Eve - no ślicznie Ada wygląda w nowym wózeczku!!!!:-)

A co sądicie o takich parasolkach?:
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA OPAL RAMATTI BONUS $$ (691984256) - Aukcje internetowe Allegro

WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA WALKER BABY DESIGN !! (697942010) - Aukcje internetowe Allegro

tą baby design walker widziałam na ulicy i bardzo mi się spodobał z wyglądu, i dziecko tak wygodnie w nim siedziało, a no i tylnie koła trochę takie większe, choć na zdjęciu za bardzo nie widać

a ten ramatti tez z wyglądu fajny, duże kółka, a nie takie te małe jak w tych wszystkich parasolkach..., tylko trochę cieższy - 12 kg...:-( a ten walker 9,5kg

Do góry