reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

my krzesłko dostalismy na chrzciny i uzywamy dosc czesto-adas jest karmiony głownie w krzesełku...mamy takie pochylane do tyłku wiec luz

reklama
my krzesełka jeszcze nie mamy podoba mi się jedno ale bardzo drogie dostaliśmy na nie kase od moich rodziców na chrzciny ale wtedy nie było nam jeszcze potrzebne i pieniądze się rozszły na potrzebniejsze rzeczy:confused: i teraz musimy się zastawnowić czy to czy coś tańszego -chodzi o blooma

justynka-poszukaj bo jest fajniesza kostka...ma wiecej gadzetów, tylko nie pamietam jakiej firmy-widaje mi sie ze tiny love lub smiki...kupowałam ja jakis czas temy na prezent na chrzicny dla znajomych córci...

reklama
Do góry