reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ewelcia, ale jak jest dobre krzesełko to starsze dziecko może się też tam bawić, np rysować...
Justyna ja wiem ale jak szym wrodzil sie do mnie to nie ma szans zeby on siedzial w krzeselku:-D:-D:-Dzreszta moj m jak byl maly to tez byl nie dobry!!!!
JA zebym zjadla to mama mnie ganiala,po calym domu!!!
W jednym miejscu nie usiedzialam i moj Szym widze ze robi sie taki sam!!!
Tzn cos go ineresuje ale tez nie za dlugo!!zaraz mi rozwali karozelke!!!

reklama
M*R* fajne masz krzeselko po corce!!!
dla Xaviera jak znalazl.

Takie co mi sie tutaj podoba to kosztuje ponad 100e ,139e czy jakos tak a ja wczoraj na ebayu wyczailam bardzo podobne za 20e ale juz ktos go kupil:-(.
to bylo chicco o ile sie nie myle moze o model starsze od tego co mi sie podoba!!??

Mi też trochę szkoda kasy na krzesełko, najchętniej kupiłabym używane, ale na allegro też te używane (te fajniejsze) od 150 w góre, to w sumie nie wiele trzeba dołozyć zeby kupić nowe

A ja kupiłam krzesełko i narazie Alanek w nim nie je :no: i jeszcze dość że się pospieszyłam to przepłaciłam bo na allegro to samo kosztuje 70zł taniej już z wysyłką i troszke ładnejsze kolory :tak:no ale coż muszę przełknąć ten zakup :-p

ale za to dzis kupilam od koleżanki za grosze super ciuszki po jej synku :tak:
buty Reebok, kurteczka na jesień, 2 sweterki z H&M , sweterek z Cherocke, koszula z Mini mode, bluzeczka z Disney, bluza z Topolino ( niemiecka firma ), ogrodniczki z Disney, pulowerek z Mini mode, czapke bejzbolówkę z Reserwed i taka zwykłą czapeczkę na jeseiń bawełnianą i za wszystko zapłaciłam 100zł i jeszcze dała mi gratis śpiworek do wózka :tak::-D
Także zakupy mi sie udały :-p

avanti - fajne zakupy :-)

a my dziś tylko zdążyliśmy przyjechać do teściów i już jestemy obdarowani :-)
Jasiek masę rzeczy dostał i my też. ja 2 bluzki, mąż spotnie i 2 koszule...
tesciowie to lubią nam robić zakupy :-):-):-)

Avanti - no to obkupiłaś Alanka:-)
ja dzis prałam kolejna ture ubranek, tych cieplejszych, fajniusie sa:tak: z aukcji jestem zadowolona:tak: Wczoraj od znajomych dostalismy kilka sukienek dla Nadii po ich córeczce ale tylko 2 uzywane a reszta to nówki sztuki jeszcze z metka - Tatusiowi sie nie podoba Karolinka w sukienkach bo podobno grubo wyglada (bzdura!) i nie pozwala jej zakładac. Wiec wszystko przeszło na Nadie:-) sa to sukienki H&M, Zary i Chicco. Ogólnie super tylko ze my Nadii raczej w sukienki nie ubieramy bo to takie niewygodne, zaraz podciagaja sie do góry:sorry: No ale głupio mi było odmówić bo Magda to taka super kobita, jakby mogła to by znajomym nieba przychyliła, podzieli sie wszystkim co ma, takze nie miałam serca marudzic:tak: Bedziemy ja ubierac w nie chocby na spotkania z nimi, wiem ze jej bedzie miło
Ale sie rozpisałam, troche nie na temat, sorki:sorry2:

aha - no i ja się jeszcze zastanawiam nad tym krzesełkiem do karmienia....
czy kupować czy nie.. troche teraz oszczędzamy i jeszcze myślę czy to konieczny zakup...:baffled:

Ja z krzesełka jestem mega zadowolona!!!!! Poprostu mały je w nim jeszcze raz tyle co jadł w leżaczku, a jak pięknie mu się mumla w takiej siedzącej pozycji:-D

reklama
Moje też ma regulowane nachylenie, czasmi jak sprzątam to wkładam Adę do środka i ona sobie obserwuje, bawi sie, ale przede wszystki służy nam do jedzenia :tak:

Do góry