reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
Kitki śliczny zestaw upolowałaś
Mordoklejka spryciulo dobry pomysł
Justyna ja też podłapałam zakupy w lumpku, można kupić tanio i świetne ciuszki. Ja jak coś fajnego widzę to kupuje nawet na wyrost
Mordoklejka spryciulo dobry pomysł
Justyna ja też podłapałam zakupy w lumpku, można kupić tanio i świetne ciuszki. Ja jak coś fajnego widzę to kupuje nawet na wyrost
S
Sara27
Gość
Kitki-bardzo fajne ciuszki-bedziesz miala na jesien i zime mala strojnisie
Justyna-jak dotad tylko moja mama co wizyte przynosila ciuszki z lumkow dla Juli (superowe) a wreszcie i ja sie przelamalam.Odwiedzilam wczoraj pobliski lumpek i mi szczeka opadla-normalnie ciuszki jak nowe samych renomowanych firm gdzie wychodzi srednio po 5-8 zl sztuka(zalezy co).I malo rozowych a duzo innych kolorkowAle kupilam tylko miekkie jeansyJulita na same imieniny dostala 15 sztuk ubranek...Kiedy ja jej to wszystko zaloze?
Gosia-ja juz chyba co mialam dostac z tych paczek to dostalam,a dostawalam jako pierwsza kiedy wy pewnie jeszcze nie wiedzialyscie o co chodziAle okolo 8 mca chyba trzecia seria tych paczek ma byc wysylana,tak mi kuzynka mowila ze do ukonczenia synka 1 roku zycia ze 3 edycje dostala
Justyna-jak dotad tylko moja mama co wizyte przynosila ciuszki z lumkow dla Juli (superowe) a wreszcie i ja sie przelamalam.Odwiedzilam wczoraj pobliski lumpek i mi szczeka opadla-normalnie ciuszki jak nowe samych renomowanych firm gdzie wychodzi srednio po 5-8 zl sztuka(zalezy co).I malo rozowych a duzo innych kolorkowAle kupilam tylko miekkie jeansyJulita na same imieniny dostala 15 sztuk ubranek...Kiedy ja jej to wszystko zaloze?
Gosia-ja juz chyba co mialam dostac z tych paczek to dostalam,a dostawalam jako pierwsza kiedy wy pewnie jeszcze nie wiedzialyscie o co chodziAle okolo 8 mca chyba trzecia seria tych paczek ma byc wysylana,tak mi kuzynka mowila ze do ukonczenia synka 1 roku zycia ze 3 edycje dostala
karolka84
mama kwietniowa '09
Sara ja też jestem zwolenniczką lumpków:-)
A z tymi paczuszkami fajnie by było gdyby jeszcze przychodziły
A z tymi paczuszkami fajnie by było gdyby jeszcze przychodziły
kitki-swietny zestaw dla małej!
kurcze-takie sa sliczne rzeczy dla dziewczynek! ja chce juz byc znowu w ciazy i miec córcie
Modroklejka - a ja chciałam miec synka jak bym wiedziała ze jesli zajde w ciaze i urodze chłopca to juz dawno byłabym w ciazy Bo ja widze na allegro tyle super ciuszków dla chłopca, jest pełno tych mega paków na aukcjach. A mi sie bardziej podobaja meskie spodenki bluzy i sweterki niz sukieniusie - zauważcie ze moja Nadia nie chodzi w sukienkach. Ja ich nie lubie i ona na szczescie tez zawsze zakłada je sobie na głowe i pokazuje cycuszki
Justyna - sliczne sa te ciuszki, b mi sie podobaja
Dominika81
Fanka BB :)
Kitki, będziesz miała super modnisię na jesień, zimę i przyszłe lato :-)
Sukienusie bardzo fajne
Sukienusie bardzo fajne
karolka84
mama kwietniowa '09
A ja uwilbiam Gabrysię w sukienkach. Na odsłanianie brzucha i cucuszków jest sposób, pod spód body jej zakładam W ogóle uwielbiam body bo nic się nie podciąga, nie zawiewa... Oczywiście ja ich nie noszę tylko Gabi
Karolka - zgadzam sie z Toba, ja tez ulwielbiam body ale jak jest goraco to nic juz pod sukienke jej nie zakładam i wtedy jest striptiz Nadia ogólnie chodzi lekko ubrana, ma to po tacie który najchetniej cała wiosne lato i jesien przebiegał by w krótkich spodenkach - zawsze mu goraco
Kitki, super zestaw wylicytowałaś. Teraz zdjecia w ubrankach obowiązkowo musisz zamieszczać Ja już swoja paczkę dostanłam i jedna tura już sie suszy Przerazą mnie tylko prasowanie.
Co do zabawki na wózek - zdecydowanie polecam tę serię chwyć i poznaj z Tiny Love. Ada uwielbia tą żyrafę, obraca sobie kwiatek, fajny terkoczący dzwięk przy tym jest, płatki szeleszczą, każy z innego materiału i w innym kolorze - super jest.
Co do zabawki na wózek - zdecydowanie polecam tę serię chwyć i poznaj z Tiny Love. Ada uwielbia tą żyrafę, obraca sobie kwiatek, fajny terkoczący dzwięk przy tym jest, płatki szeleszczą, każy z innego materiału i w innym kolorze - super jest.
reklama
Eve - a powiedz mi czy te ciuszki które wylicytowałas odpowiadaja dokładnie tym na zdjeciu, czy sa dobre jakosciowo i czy w dobrym stanie? Pamietam ze były sliczne i bardzo mi sie podobały. I tak naprawde to dlatego zdecydowałam sie na ta licytacje bo Ci troszke pozazdrosciłam (w dobrym tego słowa znaczeniu) takich ładnych ubranek.:-)Te które ja licytowałam to w wiekszosci ubranka uzywane ale podobno stan bdb, bez plam tylko zwyczajne slady uzytkowania - no i teraz sie zastanawiam czy czasem nie okaze sie ze to beda jakies sciuchrane z uzyte szmaty które tylko na fotkach, podkoloryzowanych sa takie ładne Ale sobie faze zaczynam wbijac co