reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ja tez uwielbiam ubranka z motehcare! tak wiec bardzo sie ucieszyłam jak adas dostał karnety na zakupy na chrzest...a do mothercare az na 250 zł! wiec fajnie!-akurat trafilismy na wyprzedaze wiec wyszlismy z 3 reklamówkami ciuszków!
zostały mi jeszcze karnaty do 5-10-15 na 100 zł i do smyka na 200 zł, ale zupełnie nie wiem co tam kupic-wszystko narazie mamy, a kupony sa azne do konca sierpnia wiec cos trzeba bedzie pomyslec...w 5-10 15 chyba kombinezon kupie, bo podobno pod koniec sierpnia bedzie juz jesienna kolekcja...a w smyku chyba jakies zabawki-bo co innego?

reklama
Eve śliczne ubranka!

Ja byłam kilka razy w lumpku i mam już trochę fajnych firmowych ciuszków na wyrost.
A te body które kupiłam niedawno w 5-10-15 są okropne! Po praniu rękawy zrobiłay się strasznie szerokie. Muszę jakoś je zwęzić:baffled: Zdecydowanie wolę ciuszki lumpkowe! Angielskie marki są świetne, a z ubrankami nic się nie dzieje!

Eve te ciuszki sa sliczne!!!

Modroklejka ale ci dobrze z tymi karnetami.

Karolka jak bylam w PL to tez zajrzalam do lumpa i kupilam pare rzeczy,jakies bluzki a nawet komplet moro tylko on jest na 1,5roczne dziecko,ale przeciez mi nie zginie

ja mam mase rzeczy z lumpów, bo jak juz kiedys pisłam mojej mamy dwie psiapsióly maja lumpy i jak sie dowiedziały ze w ciazy jestem to zwariowały

ja lubie rozne firmy jesli chodzi o ciuszki...ale najfajniesze z lumpkowych to chyba mam z Marks&Spencer, George, i Baby Gap, a z tych polskich to zdecydowanie Mothercare i H&M

ja też lubię ciuchy z nexta - siostra mego m jest w UK i przywozi mi tego trochę, także starsza też w nextowych dresach i bluzeczkach biega :-) lubię też H&M, coccodrillo, coolclub już mniej
nie lubię natomiast takich body, co mają dekolt taki w formie zakładek na ramionkach (next takie ma, coolclub) - bo mi dziewczyny z tego górą wychodzą... Wasze też?

ola-zalezy jak zakłądki sa uszyte...w niektócyh faktycznie adas ma całe ramionka i szyje na wierzchu...ale np z cheroke i george sa tak poszyte ze nie wystaje az tak wiele

reklama
A mi akurat te z zakładkami pasują.. luźno się przez głowe wkłada i pod szyja jest OK.
dla mnie hitem sa ciuszki z firmy "carter's" - bardzo dobra jakość, ładne, niebanalne, bardzo wygodne - dostałam ich dużo od siostry ciotecznej, ale nie wiem co to za firma i sąk - chyba amerykańska
oraz "nordstrom baby" - też dostałam. mają bardzo fajne kolory.

Do góry