reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
dziewczyny!

my mamy butelki TT-i teraz jak adas ma mleczko zageszczane sinlacem mamy do nich smoki 3, ale w nich sa dosc małe dziurki....przynajmniej tak mi sie wydaje-probowałąm i leci z nich tak samo jak z 2....
mam w domku butelke nuka-ze smokiem S i tam tez mała dziura...czy do nuka sa silikonowe smoki z krzyzykiem do kaszki?

Jak chcesz poczytac o smoczkach to butelek TT to wroc sie pare stron,pisalysmy o tym z Eve.
Najlepsze do kaszki sa z krzyzykiem!!!!

ewelcia po niedzieli jade po nie, obczailam je w sklepie :tak: Bo ten sinlac (kupiłam dziś) faktycznie nie chce lecieć przez 3 - dziadostwo, a kleik leci w tym samym steżeniu.

dziewczyny kiedy wam przyszly te paczki z hippa?? ja wypelnialam wszystko w szpitalu i jeszcze nic nie dostalam i jestem zła bo Majka konczy 4miechy za 6dni:crazy:

gosia ja z hippa tez jeszcze nie dostałam :(

a wogole to mam pytanie do mam które dostały paczke z mlekiem nan2 ha a nie beda go uzywac, bo np uzywaja innego-ja chetnie te mleczka odkupie :-Doczywiscie za jakas miła cene:-D

Sara to jakie mleko pije teraz Julitka jak Nan 2 sprzedalas?
Z tego co pamietam to Julitka pila Nan.
Nie pamietam ile placilam za Nan2 ale Nan1 to jakies 13z hakiem.

Ewelcia-tak,juli pila NAN HA.Jednak juz od dawna -mysle ze ze od jakichs 2 m-cy pije Nutramigen.Pediatra namowila mnie ze wzgledu na problemy z ukladem trawiennym ulity jakie przechodzila-miala ciemnozielone kupki przez dlugi czas,potem wyhodowano jej grzybki w kupie i nosicielstwo gronkowca.Odkad pije nutramigen wszystkie problemy zniknely-posiewy kup sa czyste bez zadnych bakterii i grzybkow tzn byly bo juz nie sprawdzamy) a kupy zolto-bezowe jak sr*czka u doroslego:-DTeraz juz pije Nutramigen 2.Takze zmiana w sumie korzystna mimo ze sie bardzo wzbranialam przed tym syfem.Mamy pic Nutra do konca 6 m-ca wg pediatry.
Aha,mleko w puszce jest drozsze-ja zawsze jak cos wystawiam to "badam rynek",robie taki benchmark ze patrze po ile inni wsytawiaja dana rzecz-widelkami od ilu do ilu i wystawiam w tej tanszym zakresie by sprzedac,bo lepiej sprzedac taniej niz wcale.

Pamiętacie tę sukieneczkę, która się okazała za mała na Adę?? Poszła na allegro w niedzielę i jeszcze zarobiłam 4 dychy :tak:

reklama
Do góry