reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Tak sobie myślę na temat tych wózków, to gdybym chciała spacerówkę bez zwględu na rozmiary po złożeniu, to wybtrałabym albo tą Bexe, albo Fuzziona jednak. Poprostu mi się podobają te wózki. Ale że ja mam już wózek w takim typie i zamierzam go nadal używać, chciałabym dobry wózek w typie parasolki kupić. Tylko, że jakoś żaden mi się tak super nie podoba :baffled:

co dobutelek ja przeszlam na butelki avent bo moje dziecie pijac z tt zauwazylam ze wiecej powietrza lyka zewnatrz niewygodnie mu sie pije jednak.....

Eve ale sie zaangazowalas w temat wozkow:-D
Fajne te wozeczki co wklejacie-fajne i fajniejsze,wszystkie mi sie podobaja:tak:
Ja musze miec wozeczek LEKKI w typie parasolki ale rozkladanej na plasko bo ciezki juz mam teraz;-)I koniecznie4 kola bo 3 kolowce wydaja mi sie takie smieszno-dziwacznie-niezgrabne,jakos kloca sie z moim nie wiem jak to nazwac,poczuciem estetyki?:-pTo tak jak te stare 3 kolowe samochody sprzed wojny.
Tematem wozeczkow zajme sie dokladnie za rok ale co ciekawsze typy ktore wklejacie przeklejam sobie do pliku worda:tak::tak::tak:A wklejacie fajne:-)

Sara, a ten ostatni?? Ma 4 koła i jest w wersji pomarańczowej :tak: Ja jeszcze zasiegnę opini i zobaczymy, narazie ten mi odpowiada najbardziej.

ja jak juz pisałam jestem raczej zdecydowana na maclarena

chociaz....wczoraj widziałam u kolezanki graco-sprowadzony ze stanów....CUDO!! polskie graco moga sie schowac! i sie zaczełam zastanawiac czy moze nie fajniejszy bedzie graco

reklama
eve...casulae sa super jesli nie przeszkadza ci ze sie kiepsko składaja-tzn nie sa małe...nie wiem jak citta, ale S4 lub C4 - nie pamietam dokładnej nazwy-zajmuja duzo miejsca i mi sie w bagazniku pandy nie zmiesił

Do góry