reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ATsonia krzesełeczko zajefajne, fakt trochę drogie, chociaż dzisiaj oglądałam krzesełka w sklepie były jeszcze droższe. Ja sprobuje upolować na allegro jakieś używane, może się uda. Jakiś czas temu upolowałam huśtawkę fisher price na baterie, za 71zł:happy2:

reklama
U nas już wiadomo, że krzesełko dostaniemy na chrzciny, a że chrzestny na czasie bo ma 10 miesieczną córeczkę to pewnie fajne kupi :tak:

Ostatnio kupiłam Adzie fajną kurteczkę rozm. 80 (taką na jezień-wiosnę), ma odpinaną podpinkę z polarku. Cena - uwaga 34 zł :-) w Factory.

W sobote zrobilam takie zakupki dla Amelki.
fff 002.jpgfff 005.jpg
fff 006.jpgfff 007.jpg
fff 008.jpgfff 009.jpg
fff 010.jpg

Mam slabej jakosci aparat... w rzeczywistosci kolory sa zywsze:-p

my krzesełko do karmienia dostalismy na chrzcyni -z coneco...pomaranczowe z krówka, bardzo fajne

wogole to rodzina sie sprawiła z prezentami-zapytali co potrzbujemy lub chcemy i to dostalismy- tak wiec adas wzbogacił sie o krzesłko do karmienia, lozeczko turystyczne, kojec, jezdzik-pchacz z chicco, misia giganta i przeznty mega praktyczne i miłe tzn talony na zakupy do mothercare, HM, smyka i 5-10-15 sporo z nich juz wykorzystalismy :)

A to nowa kurteczka Ady:
W rzeczywistości kolor jest ładniejszy :)

Załączniki

• HPIM3803.jpg
    HPIM3803.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 47
  • HPIM3804.jpg
    HPIM3804.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 39
  • HPIM3805.jpg
    HPIM3805.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 38
MM śliczne ubranka kupiłaś :tak:

co do śpiworka, to jeszcze nie wiem czy kupię oryginalny z quinny, kosztuje 300 zł - to dużo. Zastanwiam się nad wkladką do wózka: HIT!!!WKŁADKA DO WÓZKA!!! MATERACYK!!!WKŁAD!!! (665742349) - Aukcje internetowe Allegro ale bez falbanki.

EVE znalazlam za 169zl;-)
OCIEPLACZ _GOLD_ ŚPIWOREK DO QUINNY BUZZ (675835329) - Aukcje internetowe Allegro

p.s.nie wiem jak ja wczesniej szukalam:zawstydzona/y:

ja raczej kupie orginalny bo jak zima bedzie ostra (a w no przewaznie tak jest) to bede sie martwic ze jej zimno.

kurteczka sliczna ;)))

MM, kurcze tylko ten kolor taki "nie mój" :)

Dziś przyszła żyrafa -azdziwiłam się, że tak szybko :) Później zamieszczę foto na zamkniętym.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny,bardzo udane zakupy-wszystkie bez wyjatku.
I ciuszki,i zabawki do wozka i krzeselko itp.-przelecialam wszystko hurtem:-D
Ivaz-Juli ma na jesien podobna kurteczke jak Twoja Zoska:tak:

Obiecalam sobie ze jutro chocbym miala nie wiem ile paczek do zapakowania to pocykam troche fotek,z naszym krzeselkiem,ta kurteczke i wiele innych.Szkoda ze maz ma nocki w tym tyg bo to oznacza ze w dzien musze byc wzglednie cicho,ewentualnie siedziec w parku bo on odsypia,ale moze jakos dam rade cichcem:-p

Do góry