reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my mamy pożyczoną matę tiny love i Jula bardzo lubi się na niej bawić - nad tymi pałąkami się jeszcze nie zastanawiałam, Nika nie miała nic takiego...

a z innej "beczki" - takie mam buty dla Juli ;-) też od cioci z UK :-D

Załączniki

• DSC01859.jpg
    DSC01859.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC01894.jpg
    DSC01894.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 43
Zabaweczki sa wszystkie swietne:tak: tez zamierzam cos takiego do wozka kupic;-)
EVE jakie kolorowiutkie te bluzeczki prawie na kazdy dzien inna:-D
Ivaz kurteczka sliczniutka;-)
Ola jakie zaczepiste te buciki:-) ja to mam faze wogole na buty a takie malutkie to sa przesliczne:tak: a trampki wygrywaja:-p

Dziewczyny na dniach bede zamawiac jakies lozeczko turystyczne i zastanawiam sie czy potrzebuje do niego ochraniaczy???? Eve Ty juz bylas na wczasach wiec doradz czy bez ochraniaczy moze sobie mala krzywd zrobic?? dodam ze ma chyba owsiki:-D:-D bo sie kreci tak ze w nocy trzeba kilka razy ja poprawiac..

Moje maleństwo, moja Zosia od urodzenia spi w łóżeczku turystycznym, tylko mam włożony normalny materacyk i zapeniam, że nie potrzeba żadnych ochraniaczy

ivaz to dobrze ze nie trzeba bo juz myslalam jak my sie spakujemy jak tyle rzeczy potrzeba... troche martwie sie wlasnie o ten materacyk.. bo wiem ze sa cienkie i sie zalamuja.. ale bez sensu jest mi kupywac jeszcze materac.. jedziemy na 6 tygodni. najwyzej popodkladam kilka kocow:-D:-D:-D

Ja miałam ochraniacze tylko dlatego, że mój M dostał w pracy drugi komplet, a i atmosferę chciałam domową zrobić na wyjeździe :tak: Zabrałam tez jej krokodyla i pieska ( z nimi śpi w domu)

Eve widzialam tego krokodyla na zdjeciach:tak: super sprawa u Nas by sie sprawdzil napewno bo mala tak sie kreci ze wystawia raczki i nozki przez szczebelki:baffled: (ale tylko z jednej strony..:confused:) ostatnio zrobilam taki waleczek z jej cienkiej poduszki i wlozylam pod przescieradlo z tej strony:tak: i teraz nie ma bata zeby sie az tak wykrecala heheh Ale raczkami i tak chwita szczebelek:-p

ivaz to dobrze ze nie trzeba bo juz myslalam jak my sie spakujemy jak tyle rzeczy potrzeba... troche martwie sie wlasnie o ten materacyk.. bo wiem ze sa cienkie i sie zalamuja.. ale bez sensu jest mi kupywac jeszcze materac.. jedziemy na 6 tygodni. najwyzej popodkladam kilka kocow:-D:-D:-D

Te materacyki od łóżeczek turystycznych nie są zafajne są cienki i twarde, ale można położyć złożony koć i też bedzie ok tym bardziej, że to na krótki czas

reklama
Do góry