reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dziewczyny, który z tych dwóch wózków byście wybrały:
1. Peg Perego Pliko Switch
2. Maclaren Techno XLR
A może polecicie mi fajną, spacerówkę taką która łatwo zmieści się do małego samochodu, mogą być z tej wyższej półki dziedek sponsoruje ;-)
ja do tej pory brałam pod uwage MLarena a teraz zaintrygował mnie Peg z tym przekładanym siedzickiem.. choć nie wiem czy przy takim dziecku jest to potrzebne w spacerówkach takich lekkich jeżdaża dzieci starsze które wolą oglądac świat niż mame.. ja będę kupowac taki wózek dopiero za rok... jeżeli miałabym kupic tgeraz to przekładane siedzisko

ja do tej pory brałam pod uwage MLarena a teraz zaintrygował mnie Peg z tym przekładanym siedzickiem.. choć nie wiem czy przy takim dziecku jest to potrzebne w spacerówkach takich lekkich jeżdaża dzieci starsze które wolą oglądac świat niż mame.. ja będę kupowac taki wózek dopiero za rok... jeżeli miałabym kupic tgeraz to przekładane siedzisko

Mam spacerówkę od wózka wielofunkcyjnego (jedo-vedi), ale ona jest duża i zajmuje cały bagażnik, dlatego potrzebuję czegoś małego na wypady na zakupy, z tego co czytałam obie te spacerówki rozkładają się do pozycji leżącej, producenci zalecają je od 6-go m-ca. Mi się chyba bardziej podoba peg perego, ale jest sporo cięższa od maclarena no i podobno się gorzej podbija, ale za to ma przekładane siedzisko, wydaję się bardziej stabilna i zabudowana, znów maclareny maja dożywotnią gwarancję i podobno mają wysoko rączki a ja mam tylko 160 cm wzrostu, poza tym są bardzo popularne przynajmiej w W-wie często je widać na ulicy, nie wiem czy dlatego, że są modne czy takie dobre??
Poradźcie!! Nie jest to zakup na już, ale lubię zanim kupię posłuchać rad innych.

Maniulka świetny pomysł z tym pamiętnikowym pudełeczkiem!!! Aha i gratuluję dostania paczuszki:-) Ciekawe czy ja też dostanę???

Odnośnie spacerówek jeszcze nie potrzebuję bo ta z wózka wielofunkcyjnego jak na najbliższy czas mi wystarczy a o innych się nie dowiadywałam. Pomyślę dopiero w przyszłym roku więc nie pomogę w wyborze.

ja też dostałam nareszcie te paczki :-) jedną od hippa, jedną od gerbera, byłam w rossmannie po drugą hippa, ale im się akurat skończyły... w przyszłym tygodniu może odbiorę

Ja bym wybrała Peg..., znajomi mają i sprawdza się, nawet nad morzem jak bylismy. Maclarenów nienawidzę, starsznie mi się nie podobają.

Ja własnie drugą paczuszkę w Rossmanie odebrałam i obkupilam się za bony :tak:

Moja sąsiadka (rodziła tam gdzie ja) dostała paczkę bebiko, a Hippa nie wiem.

Mam spacerówkę od wózka wielofunkcyjnego (jedo-vedi), ale ona jest duża i zajmuje cały bagażnik, dlatego potrzebuję czegoś małego na wypady na zakupy, z tego co czytałam obie te spacerówki rozkładają się do pozycji leżącej, producenci zalecają je od 6-go m-ca. Mi się chyba bardziej podoba peg perego, ale jest sporo cięższa od maclarena no i podobno się gorzej podbija, ale za to ma przekładane siedzisko, wydaję się bardziej stabilna i zabudowana, znów maclareny maja dożywotnią gwarancję i podobno mają wysoko rączki a ja mam tylko 160 cm wzrostu, poza tym są bardzo popularne przynajmiej w W-wie często je widać na ulicy, nie wiem czy dlatego, że są modne czy takie dobre??
Poradźcie!! Nie jest to zakup na już, ale lubię zanim kupię posłuchać rad innych.
moja koleżanka ma mclarena i bardzo sobie chwali dlatego to był mój typ...... ona też nie jest wysoka ja też a wózeczek super

reklama
Do góry