maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Huraaaaa dostałam paczuszkę z hippa :-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja do tej pory brałam pod uwage MLarena a teraz zaintrygował mnie Peg z tym przekładanym siedzickiem.. choć nie wiem czy przy takim dziecku jest to potrzebne w spacerówkach takich lekkich jeżdaża dzieci starsze które wolą oglądac świat niż mame.. ja będę kupowac taki wózek dopiero za rok... jeżeli miałabym kupic tgeraz to przekładane siedziskoDziewczyny, który z tych dwóch wózków byście wybrały:
1. Peg Perego Pliko Switch
2. Maclaren Techno XLR
A może polecicie mi fajną, spacerówkę taką która łatwo zmieści się do małego samochodu, mogą być z tej wyższej półki dziedek sponsoruje ;-)
ja do tej pory brałam pod uwage MLarena a teraz zaintrygował mnie Peg z tym przekładanym siedzickiem.. choć nie wiem czy przy takim dziecku jest to potrzebne w spacerówkach takich lekkich jeżdaża dzieci starsze które wolą oglądac świat niż mame.. ja będę kupowac taki wózek dopiero za rok... jeżeli miałabym kupic tgeraz to przekładane siedzisko
moja koleżanka ma mclarena i bardzo sobie chwali dlatego to był mój typ...... ona też nie jest wysoka ja też a wózeczek superMam spacerówkę od wózka wielofunkcyjnego (jedo-vedi), ale ona jest duża i zajmuje cały bagażnik, dlatego potrzebuję czegoś małego na wypady na zakupy, z tego co czytałam obie te spacerówki rozkładają się do pozycji leżącej, producenci zalecają je od 6-go m-ca. Mi się chyba bardziej podoba peg perego, ale jest sporo cięższa od maclarena no i podobno się gorzej podbija, ale za to ma przekładane siedzisko, wydaję się bardziej stabilna i zabudowana, znów maclareny maja dożywotnią gwarancję i podobno mają wysoko rączki a ja mam tylko 160 cm wzrostu, poza tym są bardzo popularne przynajmiej w W-wie często je widać na ulicy, nie wiem czy dlatego, że są modne czy takie dobre??
Poradźcie!! Nie jest to zakup na już, ale lubię zanim kupię posłuchać rad innych.