reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara27 u nas widze że dzisiaj piekne słoneczko ja zakupiłam parasolke jakis czas temu jeszcze do gondoli która miałam pare razy dosłownie a teraz okazało się ze do spacerówki jest nie potrzebna bo tam można tak ustawić bude że nic a nic nie swieci hi hi i wydałam nie potrzebnie kase:confused:ale muszę zaopatrzyć się w rampersiki bo mam niewiele a na taki upał były by akurat

reklama
Ja jak narazie mam wszystkie rampersy w praniu, ale założę małej blueczke-tuniczke i na pampersiaka takie fajne ozdone majteczki w Tesco zakupiłam 3 pary za 19 zł.

ATsonia-chcialam poki Juli nie siedzi by krzeselko odchylao sie do tylu czyli mialo kilka pozycji oparcia jak i regulowana wysokosc i 2 tacki.Nawet jak juli bedzie siedziec to nie musi miec ciagle obciazonego pionem kregoslupa bo da sie zrobic pozycje pollezaca.W regulowana wysokosc jest rewelacyjna gdyz mala moze "siedziec z nami przy stole"-i przy naszej niskiej lawie w salonie i przy wysokich stolach u tesciow i moich rodzicow.Na chrzcinach tez z nami zasiadzie do imprezy:tak::-DA 2 tacki-1 do jedzenia a 2 do zabawy-oczywiscie sa zdejmowane.Jestem b.zadowolona z krzeseleczka.Juz nie widze tej aukcji na ktrej je kupowalam,ale mam tego typu:
KRZESEŁKO DO KARMIENIA -Baby Mix- 4 KOL + GRATIS! (667389206) - Aukcje internetowe Allegro
Obiecuje fotki ale jak bede miala czas:baffled:
U nas w chacie tak duszno ze nawet rampersy nie wchodza w gre-masakra jakas!

reklama
O!!!! widzisz a ja nie pomyślałam o tym żeby wysokość była regoulowana...ja to mózg jestem... ja chciała kupić ze stolikiem ale tam nie da sie regulowac wysokości...musze to jeszcze przemyslec...dzieki

Do góry