reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A czemu myslisz ze nie chroni?
Przeciez maly ma glowke na samej gorze ona jest tam zabudowana,a jak byl malutki to byl w ocieplaczu i moglam go tak wyzej podniesc(ocieplacz) ze Szymonowi napewno tam nie wialo.
Teraz juz od dawna jezdzimy bez ocieplacza i jak lekko wieje to klade mu pieluszke na buzie a on ma z tego radoche bo sie bawi tylko czasami marudzi:baffled::baffled:.

Ewelcia nie napisalam tego w zlym slowa znaczenie:zawstydzona/y::sorry:

reklama
eee...to chyba jakas pomyłka, bo ja te wozeczki widziałam za ok 1200 zł, wiec moze miało byc 1100 z hakiem a nie 11 tys

a swoją drogą ja nie mam spacerówki wogole....do mojego stelaza urbana mozna dokupic siedzisko spacerowe, ale te z musty sa jak dla mnie troche ciezkawe wyglafdowo-mocno dosc zabudowane i wydaje mi sie ze bedzie swietne na zime, ale teraz na koniec lata i na jesien chyba kupimy parasowlke-i tu sie wahamy miedzi maclarenem xlr albo silver crossem dazzle...chociaz ideałeu nie ma jak dla nas...najfajniej by było jakby była to lekka parasolka, ale ze spiworkiem na jesien, na w miare duzych kołach, najlepiej podwójnych, z przekłądanym siedziskiem w dwie strony i rozkłądana na płąsko, i najlepiej niech bedzie tani....:-D:-D:-Dheheh...czyli marzenia dobra rzecz...niestety takich wózków nie ma, choc maclaren jest bliski ideału...tylko cena zwala z nóg...za zestaw ze spiworkiem trzeba nawet ok 1300 zł zapłącic
ja jestem za silver crossem-jak dla mnie super dizajn :) zwłąszcza w wersji szarej

Wózek spacerowy Silver Cross Dazzle 4kolory wys0! (653346333) - Aukcje internetowe Allegro

a rozwazania o spacerówce wzieły sie stad ze adas mimo ze drobnica silny byczek jest i juz zdarza mu sie siedziec z podparciem oczywoscie...np u mnie na kolanach jak jem cos siedzi i wtedy podtrzymuje go tylko jedna reka

reklama
Modroklejka 1300zl to jest cena OK jesli wozek jest dobry i spelnia Twoje oczekiwania.Takze pociesz sie ze Twoj wymarzony wozeczek nie kosztuje 11 tys:-DJuli tez mi odrywa plecki na kolanach-ale jest starsza wiec Twoj maly to zdolniacha:tak:

Do góry