reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ja bede kupowala uzywane i nie wiem czy rozmiar 74 nie bedzie za duzy na wrzesien:eek:wiec narazie wstrzymuje sie z kupnem:tak:Ale na pewno na allegro cos upatrze:-D

U Nas ubranko do Chrztu kupowała chrzestna a mój brat (chrzestny) kupił świecę. He he może ubiorę jej tą sukienkę jeszcze na ślub wujka w lipcu bo pewnie będzie jeszcze jej pasować ;-). Chociaż szczerze mówiąc to ma tyle tych sukienek że ehh :szok: a ja jej kupiłam tylko jedną spódniczkę mini :-D jeszcze jej nie założyła. Nie jestem zwolenniczką sukienek u tak małych dziewczynek, bo podwijają się na plecy itd. :eek: 100 razy bardziej wolę spodnie ;-).

Agusia-u mnie to samo.Juli czesciej wyglada jak maly slodki chlpczyk niz dziewuszka bo ja uwielbiam spodenki jej zakladac-od dresowych po jeansowe i sztruksy:tak:A jak zaloze sukieniusie to ona zaraz za nia lapie i podwija pokazujac "kino":-DAz m.czasem mowi do niej "mala nie rob siary,ty bezwstydnico":-D

Sara dobry tekst z tą bezwstydnicą:-):-):-) ubaw macie z Julitką:-D

ja też nakupiłam tych sukieneczek mnóstwo a wolę Gabrysię w spodenkach:sorry:

A chrzciny mamy za 2 tyg, kupiłam już ciuszek na r.68.

my mamy chrzciny za miesiac 5 lipca - mam zamiar kupic ciuszek na ostatnia chwile bo nie wiem czy rozm. 74 za miesiac nie bedzie za mały:szok: Body juz teraz zakładam niektore na 74cm:szok: Długa ta moja kruszynka jest:-D

Kitki faktycznie dluga:tak:Moja nosi rozmiar 68 ale miala tydzien temu 63 cm czyli taka sredniaczka-wogole to od miesiaca stoimy ciagle na 50 centylu z waga i wzrostem(wczesniej juli piela sie do gory) wiec ja tez kupie ubranko na ostatnia chwile.

reklama
Karolka my też robimy chrzciny za 2 tygodnie :-D ubranka jeszcze nie kupiłam bo młody rośnie jak na drożdżach, kupię coś może w tym tygodniu. świecę i szatkę już mam kupioną.:-D
jeśli chodzi o ubieranie Wojtka to ja najbardziej lubię tradycyjnego pajaca, spodnie wydaje mi się że go cisną w brzuszek :baffled::sorry:

Do góry