reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Madzik święta racja :-D najbardziej się śmiałam jak zobaczyłam aukcje gdzie ktoś sprzedawał 50 nakrętek od pepsi :-D;-) (teraz jakaś tam promocja jest) :-D

Moje maleństwo - mój Jaś też ma podobną zabawkę interaktywną i jest rewelacyjna:-) Jaś się nią często bawi. Jest z chicco, dostałam od kuzynki po jej synku. Na środku ma 3 zabawki, 2 się kręcą i to są takie grzechotki - Jaś w nie uderza i się cieszy :)))) bo to się kręci i wydaje dźwięki.
Fjne jest też to, ze jest mało kolorowa, tzn. głównie kolor żółty i czerwony, więc dobre kontrasty.
Po bokach ma jeszcze takie kule, które też się kręcą i jakies piszczałki.
Także zabawa na całego przez 15-20 minut jednorazowo. Jak się znudzi przekładam go na 5 min na matę, a potem znowu pod to.

Jutro jak będzie lepsze światło to zrobię zdjęcie.

Ja też dostałam kupony w szpitalu: do Smyka, 5 10 15 i Askotu. Wykorzystałam już ten do Smyka i kupilismy matę edukacyjną, w sumie fajnie bo ta co nam się podobała kosztowała ponad 300 zł a tak załacilliśmy 250 zł :-)

Tutaj to niestety nic za darmo nie daja..
tutaj tez:baffled:

Ostatnio mi przyslai ze jesli dam dziecko do zlobka to mam znizke 500e a zlobek miesiecznie kosztuje okolo 1200e czy jakos tak.
A najsmieszniejsze jest to ze ja mieszkam z 60km od tych zlobkow co oni wymienili i jeszcze buraki robia bledy w moim nazwisku:wściekła/y::wściekła/y::baffled:

Mam zamiar dzis popatrzec na allegro za jakims gajerem dla mojego synka na chrzest,moze cos upoluje nie drogiego

reklama
Do góry