reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Mirosława ja kupiłam podobną huśtawkę do tej pierwszej w smyku na matarni za 169 zł, podobało mi się to że mała będzie mogła w niej rysować, jeść, jakąś zabawkę postawić itd.

reklama
Ja ją kupiłam chyba 30 maja ;-) wtedy był spory wybór ;-) hi hi też wykorzystałam przy zakupie tej huśtawki kupon :-) dodatkowo kupiłam jeszcze kilka innych rzeczy. Został mi jeszcze jeden kupon a jak już go wykorzystam to chyba kupię na allegro kupony bo widziałam że są :-D za około 3 zł a zniżka 20% może być więcej warta :tak:;-).

A ja planuje kupic Amelce cos takiego;-) Jeszcze nie wiem ktore wybrac..
98.jpg118.jpg
119.jpg175.jpg

Zabawki dla niemowlat :tak: kategoria : interaktywne
Nie ma to konkretnej nazwy:-p Teraz wlasnie ogladalam jeszcze inne i tez b.fajne;-)
Podoba mi sie to bo juz nie dlugo mala moglaby zaczac sie tym bawic a pozniej jak bedzie starsza to robi sie taki jakby stolik:tak:
(wklejam zdjecia bo nie moge sciagnac linku cos mi sie z kompem pochrzanilo:baffled:)

reklama
Do góry